MATRIX - zeleny na kučierky

Príspevok v téme: MATRIX - zeleny na kučierky
aeshly

Má niekto skúsennnosti s vlasovou kozmetikou matrix? Mám kučeravé, suché zničené vlasy, miestami mi už pripomínajú slamu. Žehlila som každý deň, ale už masím prestať a zregenerovať vlásky. Vraj tá kozmetika je dobrá, mňa zaujíma hl. zelený rad na zvýraznenie kučier, no ak máte skúsennosti aj s inými, tak tiež môžte poradiť.

Ak niekto objednáca cez net, môže poslať adresu. Ja som síce už na nete niečo horko - ťažko našla, no zdalo sa mi to byť drahé, výhodnejšie by ma to vyšlo v salóne. Ale vraj na nete sa dá objednaŤ lacnejšie. Tak neviem. Ešte som zatiaľ nenašla.

aeshly

tak bola som včera u kader. a tá mi poridila, že šampón ani tam nepotrebujem, ale masku. tak mi dala tú fialovú a už po 1. umytí mám krajšie vllásky a maj´=u taký lesk, aký ešte asi nikdy nemali. proste super. vravela, že si kľudne môžem aj žehliť a poradila mi aj nový účes - krajší a šetrnejší pre vlásky. a pôjdem si ešte kúpiť ten fialový krémyk, čo sa dáva po umytí a už neoplachuje a ttiež tú novinku na ochranu pred žehlením. zas je niečo nové, tak skúsim, kedže ten spray sa mi vôbec neosvedčil.

bloncka_... mala si pravdu, naozaj toho stačí dAť minimum.

aeshly

bloncka_
pomohla si mi, ďakujem ti.

o tých farbách na vlasy od matrixu som už počula, aj to, že neničiaa, ale práve naopak, že vyživujú a chránia vlásky. už som nad nimi premýšľala, tak neviem. vlasy som si nikdy nefarbila, no ak by som mala, tak iste by som neexperimentovala s farbami z obchodu, ale vybrala sa ku kadetrníčke. no teraz by som radšej vyskúšala tie prípravky pre začiatok a potom sa uvidí čo a ako Dˇalej.

potom odporúčaš mi na zničené a vysušené vlasy rad Biolage a budem mať aj po umytí pekné vlasy po tom? tiež ma potešilo, že sa to neminie rýchlo, takže toho napr. šampónu stačí sdať málo. je z tej rady aj nejaký krémik, kt. sa dáva na vlasy po umytí a už sa potom neoplachuje? lebo rozmýšľam práve nad takým a šampónom. no a po zregenerovaní sa už vrátim asi k šampónom z obchodu. nemôžem si dovoliť neustále kupovať od kaderníka i keď by som chcela, ale je to pre mňa drahé pravidelne kupovať.

Schwarzkopf professional, rad Flatliner OSIS, čo sa použ. na ochranu pred žehlením som už mala a čo ja viem... možno aj zaberal, ale mala som otras. žehlič., rtu a tá mi ničila vlasy. Ale tak ak by som si kúpila ten šampón a mliečko od matrixu a ten spray na ochranu pred žehlením, tka by som si mohla aj žehliť a nemala by som až také zničené vlásky, čo myslíš?

alebo neviem či teraz neskúsiť používať gliss kur - ružovú sadu a potom až keĎ tak ten matrix, lebo aj s gliss kurom som mala dobré skúsennosti a radila mi ho už aj tu jedna holka. tak neviem či gliss kur alebo matrix. i keď matrix bude predsa len účinnejší.

máš pravdu, pre podnikateľov je to lacnejšie. mamka síce podniká, ale ona s ponožkami, tak to neviem, či by jej tak predali, lebo 1 prípravok asi nie :D, to by musela brať viac, že?

queen.emka21

baby este vas chcem upozornit, ze ak si precitate na vyrobku tak matrix je rovnaka firma ako loreal myslim, cize ak vam tieto vyrobky nevyhovovali tak bacha na to. ale aj tak si mylim ze matrix ma ine zlozenia

bloncka_

ahoj, ja tiez nemam kucerave vlasy, ale chcem Ti napisat moju skusenost s Matrixom.

Uz davnejsie mi odporucila kozmeticka i jedna kamaratka masku na vlasy, tu oranzovu, bola super. Ale ostatne produkty som normalne pouzivala z drogerky (mne sa zasa najviac osvedcil na moje vlasy Loreal, ale to zalezi od kazdeho typu vlasov, takze Tebe to sediet nemuselo).

Mala som dost znicene vlasky z farbenia, tak som zacala chodit ku kadernicke, co farbi Matrix farbami a musim povedat, ze klobuk dolu. To farbenie (vlastne to nafarbi a potom natonuje a vlasky maju uplne iny smrnc, ako farby z drogerky) Ti tak zregeneruje vlasy, ze uplne super! Tak ak si farbis vlasy, tak si skus ist vyskusat dat aspon natonovat zmyvatelnym samponom (ja si davam COLOR SINC v roznych odtienoch), to Ti tak zregeneruje vlasy, ze super. Ono to totizto funguje ako balzam na vlasky.

No a na doma pouzivam teraz na umyvanie tu radu, ktoru spominas - Matrix Biolage Forté therapie, mam vyzivne serum, ale to mam typ Biolage Cera-Repair, to sa pouziva iba raz za tyzden (to by si mohla asi aj ty na kucerave), potom pouzivam sampon Biolage fortétherapie a k tomu rovnaky balzam. Parada. Vlasy sa mi zakratko tak uzasne zregenerovali, ze po stiepiacich sa koncekoch ci suchych vlasov nie je stopy. Navyse sa krasne lesknu, su zdrave, no super. Sice to stoji dost vela, za celu tu radu (serum, balzam a sampon) som zaplatila v salone okolo 1300-1500,- Sk, ale pouzivam to uz 4 mesiace a mam minute zo samponu i balzamu iba okolo 1/2 alebo 3/4 obsahu a to si umyvam vlasy kazde 2 dni(zo zvyku) a mam dlhe vlasy. Takze asi tak. To serum sa minie rychlo, ale potom, ked si to zregenerujes, Ti postaci aj sampon a balzam. Fakt, ver mi. Mam to odskusane a to som mala spalene vlasy. Takze je to fakt sice drahsie, ale to je v takej zvlastnej konzistencii (vsetky ich vyrobky, aj ten oranzovy balzam), ze Ti staci skutocne male mnozstvo a perfektne to posobi na vlasy, takze to neminies tak rychlo, ako tie bucory z drogerky.

No a co sa tyka pripravku na zehlenie, tak s tym nemam skusenosti, lebo si zehlim vlasy viac menej len prilezitostne, lebo sama mam svoje dost rovne, ale pouzivam na to serum z ineho kadernictva, Schwarzkopf professional, rad Flatliner myslim - je tam napisane este OSIS +, stalo to do 300,- Kč, ale neznicis si vlasy a krasne sa lesknu. Kamosky to pouzivaju uz velmi dlho a nedaju na to dopustit a to si vlasy zehlia kazdy druhy den asi 2 roky a maju ich uplne super. Navyse to vyzehlenie dlho trva, nie ako pri inych vyrobkoch.

Dufam, ze som Ti trosku pomohla, ale najlepsie aj tak bude, ked pojdes rovno do salonu a tam Ti presne poradia podla Tvojho typu vlasov, co je najlepsie. Ak mas skutocne totalne znicene vlasy, asi sa skor pytaj po tom Matrix Biolage, to je z byliniek, teda je to velmi setrne na vlasy a ma to uzasne ucinky, skutocne. Tie ostatne balzamy - tie farebne rady by som pouzivala az po tom prvotnom zregenerovani, ale to je uz na Tebe.

A co sa tyka toho objednavania z netu, nasla som super ceny na nejakej stranke, lenze to sa musi objednavat asi len cez kadernictvo, lebo tam bez IČA neobjednas.. :( Veci su tam za 1/2 ceny zo salonu :(Aspon vidime, aky na tom maju zisk...

aeshly

queen.emka21... inak písala som ti aj mail na azet. tak dúfam že nevadí, lebo lepšie tak, čiže môžeš odp. :)

aeshly

queen.emka21... našla som si na nete, tých sád je viac.

existuje maska č. 3 a 2? čiže ty si sa radila s kaerníčkou. no jo a máš iný typ vlasov ako ja ako vidím.

ak si žehlíš, tka ti to vlasy neničí? používaš len masku od matrixu. A čo prípravok na ochranu pri žehlení? šampňon, balzamy aké používaš?

viem, že zničené vlasy sa neobnovia, no rozmýšľala som tak, že nech trochu dorastú, čo by aj mohli, keď si na čas nebudem žehliť a potom si dám podstrihnúť, napr. tak po cca mesiaci. Lebo sú fakt dosTˇkratučké a keby boli ešte kratšie, tak to by som už bez žehlienie nemohla jestvovať.

tiež mám zostriahan´=e na postúpku i keď mám kratšie ako ty.

queen.emka21

ja netusim ake rady existuju od matrixu. mne proste kadernicka odporucila toto tak som si to vzala.
pouzivam len masku je to cislo 3 a mam aj cislo 2 ale to je skor na upravu vlasov, aj pred zehlenim sa to dava a tak. a mam aj fialovu masku od matrixu na prestriedanie a tiez je dobra, ale mne osobne viac vyhovuje oranzova.
mam take divne vlay ani nie rovne ani kucerave. s predu su skor rovne a zo zadu kucerave ale skor take pokrcene ako kucerave.nikdy som nepouzivala kpozmetiku na kucerave vlasy, cize to ber ze skor rovne.
zehlim si vlasy po umyti a drzia mi, cize ich nepresusujem a snazim sa niekdey dat velke natacky aby som ich nezehlila. no a ked chces vlasy zregenerovat jednoznacne ich treba dat ostrihat!!!!!!!!hoc ofinku nie, ze by si ju nechala dorast, ale tie znicene konceky sa uz neobnovia.....
ja mma take vlasy ze dlhcie kao po plecia osm nikdy nemala lebo sa lamali v tej dlzke a teram mam zo zadu do pol chrbta, len spredu na postupne, cize vrelo odporucam

aeshly

Teraz som našla, že na suché vlasy sa hodí aj matrix biolage hydroterapy. Takže ponuka je široká, už si len vybrať, no a s tým mám tak trochu problém.

aeshly

Tak dik. čítala som, že na suchá vlasy je vhodná oranžová sada, no vraj aj zelená je dobrá na kučeravá a zabráňuje štiepeniu. tak ja neviem či zelenú alebo oranžovú, ale jednu z tých si zaobstarám.

mala si len masku? ja uvažujem, že si kúpi šampón a ten krémik, čo sa dáva po umytí a neoplachuje sa, aspoň na začiatok a potom uvidím. a používaš aj naďalej kozemtiku matrix? ja som už tiež poskúšala všetko možné aj nemožné, nič okrem gliss kuru sa mi neosvedčilo.

inak ty máš kučeravé či rovné. u mňa ide o to, že si žehlím, každý deň a teraz nechcem, nech mi dorastú vlasy a zregenerujú sa, no keď ich nežehlím sú hrozné, tak ten zelené by mi snáď tak zvýraznil kučierky, že by boli pekné i bez žehlenia, aspoň dúfam.

a tiež neviem, či si dávAť zastrihávať končeky či nie, lebo užsú strašne kratučké a vrchná ofina je na tom tak zle, že má možno 2 cm.