Súvisí množstvo mužského spermatu s jeho kvalitou? /chceme otehotniet/

Príspevok v téme: Súvisí množstvo mužského spermatu s jeho kvalitou? /chceme otehotniet/
Keithleen_00

Dobrý deň,
mám takú zvláštnu otázku, ide o to že sa snažíme s partnerom otehotnieť ( zatiaľ len krátko).Partner však ejakuluje "slabo", neviem na to ani nájsť správny výraz, po dosiahnutí orgazmu ejakuluje len malé množstvo spermatu a to bez ohľadu na to či sa milujeme po dlhšej dobe, alebo niekoľko krát za deň. Taktiež s neho smerma nevystrekne, len vytečie. Viem, že je to háklivá téma, preto sa pýtam vás. Môže to vplývať na kvalitu spermíí, alebo nie? )Dakujem.

rre

to vobec nevadi ze ho ma malo..zalezi kolko spermii v tom ma a ci su v poriadku..ja som otehotnela skoro z nicoho z uplneh mini mnozstva som sa divila jak koza ze sak domna nic nedal a tehotna som bola..kazdy muz je iny =)vela stastia prajem

moze

Faktorov preco sa vam nedari otehotniet moze byt ovela viac. Avsak otazkou je, co povazujes za slaby vystrek. Zase ejakulat z muza nestrieka na dva metre. Skor iba vo vlnach vyteka. Zase ale ked je toho malo, tak niekde chyba moze byt. Ejakulatu maju byt 3-4ml. Takze skuste to odmerat.Pouzite kondom a potom to mnoztvo naplnte do striekacky, nejakej 5 mililitrovej. Ak bude menej ako 3-4 mililitre po tyzdni pokoja v sexe, tak chyba niekde bude. Ak bude mnoztvo ok, tak bude chyba v kvalite spermii alebo nejaka vada semennych vackov ci prostaty.

Keithleen_00

Ešte by som chcela dodať, že nechce na neho hádzať vinu, že sa nám nedarí otehotnieť alebo niečo podobné. Len ma tá otázka zaujíma. :)