červenanie v tvári

Príspevok v téme: červenanie v tvári
majkaM

Dobrý deň prajem, už nadpis naznačuje môj problem. tak by som sa chcela spýtať čo s ním?! nikdy som sa nečervenala; dokonca ani v trapnych situaciach! a teraz ma len niekto pozdraví na ulici a ja sa už červenám! vyplýva to z toho že mi ostane teplo; teda aj ked som prišla do vykurovaniej miestnosti neskutočne som sa červenala! alebo ďalšia situácia: sedím s kamaratmi popíjame vínko a bavíme sa- a ja sa červenám!

dočítala som sa že to môže odstrániť joga- teda naučiť sa správne dýchať, alebo tabletky claritine- červenanie môže byť aj z alergických dôvodov. a ďalšim dôvodom je psychika.

Môj problém začal asi pred 2 rokmi ale od minulého roka je to o veľa intenzívnejšie!

ďakujem za rady a príspevky:)

koki.

Ludia sa červenaju v situaciach ktorým sa psychycky vyhýbajú. Napr. ak sa niekto baví o sexe tak my sa hambíme lebo je nam to trapne, ale keby sme sa premohli a zapojili do debaty, tak by červenanie prastalo.
Treba mať chladnu hlavu a brať to všetko s humorom. Ak sa niekto opýta čo ste spolu robili povedz zo srandy: všeličo aj nič... aj keď to nebude pravda. Ja sa s cudzim človekom dokažem rozpravať iba vtedy ak si pomyslim, že tiež nie je dokonalý a ma nejaku chybičku, ktorá ho trapi. Lepšie sa mi komunikuje s ľuďmi čo nie su uplne dokonalý.

17patka1

mne sa to trosku zlepsilo:):)a mozno aj tym, ze som zistila, ze nie som sama. ktora ma tento problem...zacala som hladat rady vo forach:):)ja som citala, ze pomahaju aj banany..a vylucovanie endorfinov...guajacuran,ale nie je to ani 50per pomoc....vela stastia...

červenka

aj ja to mám. chodim ku psychlogovi 3mesiace a zatial je to rovnake. hlavne to , ked stretnem niekoho známeho...neviem, co s tym...

ja :)

ja mam podobny problem, s kamaratkami ked sa bavime o sexe, o priateloch, hrozne sa cervenam. a uplne to citim, taky naval horucavy do tvare. alebo najhorsie je, ked sa ma na priatela pytaju rodicia, napr. co sme robili - ja ocerveniem ako paradajka a uz si vedia predstavit asi co. tieto situacie su najcastejsie, ale cervenam sa aj ked sa mam napr. optytat nieco cudzieho cloveka.