VLASY!!!!

Príspevok v téme: VLASY!!!!
linduska

baby,dnes som bola u kadernicky a vravela ze mam suche konceky vlasov.tak by som vas poprosila o radu,ake vyrobky pouzivate.ci je dobry gliss kur sampon balzam aj ten sprej.lebo mi odporucila fluid na vlasy zn.Bonacure ale nebude drahy?ved sa to predava iba v kadernictvach.alebo nemate skusenosti s tym fluidom?

sisa72

ak máš suché vlasy rob si zábaly na vlasy.. veľmi dobré je žltok rozmiešať s olivovým olejom.. potom vlasy zabaliť do igelitového sáčku a ešte zabaliť do uteraka..nechať na hlave min.30 minút.. čím dlhšie tým lepšie a potom umyť..

brckaaaaa

mnamka257

nie. vzorky nedávajú, aspoň myslím, no matrix sa s niveou nedá ani porovnať a aj matrixu stačí dať menej a dlhšie vydrží. no aj tak si myslím, že necelých 10 eur. nie je vEľa za to. sú aj omnoho drahšie prípravky od kaderníka, napr. l oreal professionnel, redken, kerease a pod.

mnamka257

pokial je drahy , tak si skus vypytat iba vzorku-pokial nieco take poskytuju...a pokial nie tak siahni po dostupnejsich znackach-odporucam sampon od nivey-taky oranzovy-na suche vlasy

brckaaaaa

cmukammm

stojí 3 eur. a dostaneš ju v DM, ja som vyskúšala len nedávno, no je super - zatím. a sú tam 2 balíčky v 1 balení, tak ak máš dlhé, tak asi jeden a pol sáčka z jedného balenia skús, aspoň tak mi to odporúčala baba, čo mi radila ohľadom henny. má dlhé vlasy a použ. 1 a pol balňíčka. ja mám kratšie, tka mne stačí 1 sáčok, takže jedno balenie mi vydrží na 2 mesiace.

adina

ja pouzivam taky lacny zabal na vlasy Genera sa to vola a ja mam kokosovy a som velmi spokojna, nemam suche vlasy aj ked sa kazdy den fenujem a su aj pekne leskle, myslim ze ho jedna kocka predava aj na mimibazari

cmukammm

kolko ta henna asi stoji?ja som o nej este nic nepcula ale vyskusala by som ju..a ake velke je to balenie?bo mam velmi dlhe vlasy...dakujem:)

brckaaaaaaaa

martuška

tak máš aj bezharebnú hennu, ale tak po nej sa tii vraj nebudú tak pekne lesknúť vlasy. no vEľmi ti to nezafarbí vlasy, skôr vyživí. mne len trošičku zosvetlilo, ale fakt len trošičku.

martuška

prosim nechapem jednej veci...vsade pocuvam aka je ta henna vyzivna a dobra na vlasy. a chcem sa opytat mozem si ju dat aj bez toho aby sa mi zmenil odtien mojich prirodzenych vlasov...???dakujem

brckaaaaa

ja som zas s gliss kurom spokojná, používam túto kozm. už 4. rok a vyhovuje mi. skúšala som už aj kadejaké iné produkty, dokonca aj šampóny z lekárne, nno tie mi zas nepomohli, tka som sa znova vrátila ku gliss kur. vyskúšala som viac prípravkov aj od gliss k., ale zabrali mi len 2 šampňony: žltý a ten novňy bordový, inak ostatné nie. ale veď každému vyhovuje niečo iné. a mne zas gliss kur.

a inak Mimi323, keď si mi radila s tou hennou a pýtala som sa Tˇa na šampón, tka si mi povedala, že gliss kur je tiež výživný, tak ok a tu už píšeš niečo iné.

a hennu som 1. x skúšala v piatok a mám po nej krásne vlasy.

winki

gliss kur rada na suche a poskodene vlasy kompletne celu som ju pouzivala 3 roky a jedine co som tym dosiahla boli len minute peniaze a ostrihaniu koncov u kadernicky som sa nevyhla.