Co si myslite o mojej vahe a mierach?

tucnaobezna?

Dakujem ti velmi pekne.Ja sa budem snazit tych 6kg dat dole a potom uvidim ako budem so sebou spokojna.Uz sa tesim ked sa dostanem pod hranicu 65kg.Aj mne sa zdalo 55kg malo,ale tak asi pre kazdeho je idealne nieco ine.

aerobic

Ahoj tucnaobezna?
Nie si ani tucna a ani obezna.Staci ak zhodis 6kg a budes mat idealnu vahu.Prosim Ta ziadne cislo 55,to by bolo fakt riadne vela.Hlavne sa tym nestresuj,netrap a ak zmenis straovanie,pohyb vsetko pojde dole same.Za 3 mesiace mas svoju krasnu vysnivanu postavu.
A nemyslim si, ze si ,,holka pri tele´´ si normalna baba,ktora ma pekne miery.Ak upravis zadocek na 95 a pas na 70 budes mat super postavu,ver mi a vela stastia.

tinulik24

...nenapísala som že som štíhla. Na tom vôbec nezáleží...Mimochodom poznám aj ako ty hovoríš "tučné" holky, ktoré sú pekné, príťažlivé a sebavedomé. Je to o tom ako sa cítiš ty...stačí sa trošku upraviť a usmievať sa - určite to bude pôsobivejšie ako ked pôjdeš cez mesto ako šedá myš. Skús sa nad tým zamyslieť. Nesnaž sa dosiahnuť ideálne miery lebo budeš sklamaná - snaž sa zhodiť aspon zopár kíl - napr. 5 - určite si to okolie všimne a to bude pre teba ďalším pohánačom...:)

fuuu

tak aby som ta trosku upokojila, tak pred 8 rokmi som vazila 84kg, od malicka som bola obezitka. no aj vdaka pevnej voli som schudla a teraz mozem povedat, ze iba z jedla clovek pribera. mimochodom, ja osobne nepestujem ziaden sport, iba chodim vela pesi, napr. do prace

tucnaobezna?

tinulik24: holka pri tele. No uz sa citim medzi Vami krasnymi a stihlymi otrasne.Idelane miery by asi boli 95-65-90 nie?Ale tam sa asi nikdy nedopracujem.Som tucna a to so si myslela,ze vyzeram tak normalne.No po Vasich nazoroch sa za seba hanbim.

tinulik24

...takže chceš počuť úprimný názor - no podla mier ktoré uvádzaš si myslím že si "holka pri tele". Taktiež píšeš že sa sama necítiš dobre. Áno - mala by si schudnúť - ale uvedom si že tým že tu budeš vypisovať že sa za seba hanbíš nič nedosiahneš. Ani náhlym nič nejedením. Začni tým že prestaneš jesť po 6 hod. večer a pi len minerálky, nesladené čaje, čistú vodu. Taktiež nahraď biele pečivo celozrnným. Sú to všetko rady ktoré si už určite počula, ale naozaj fungujú a aj tvoj žalúdok sa bude cítiť lepšie. Pokiaľ môžeš zapoj aj telesnú aktivitu - napr. korčule, bicykel atd. Výsledok sa určite dostaví, neboj. Začni už dnes, držím palec!!!!:)

fuuu

Vsetky ste tu chude :-( Starnes?Si v najlepsom veku a urcite mas krasnu postavu,58 vauuuu.Ja som obezna,vsak.Tolko kil by si nechcela asi nikdy v zivote mat :-(

fuuu

noo, trosku by si zhodit mohla. ja mam 36r. 164cm 58kg, a tiez by som potrebovala zhodit, lebo sa mi zacinaju robit riadne faldiky.., ale az taku tazku hlavu si z toho nerobim. no pred 2 rokmi som mala 52kg a vyzerala som fakt dobre..., ale uz starnem :-))