neželané škvrna nad perou

Príspevok v téme: neželané škvrna nad perou
smidinka

Dobrý den môže mi prosim Vás niekto poradiť ako sa mám zbaviť škvrny nad perou?Vypadá to ako keby som mala fúzy,ale chĺpky to niesú.Je to skôr ako pigment,ale vypadá to otrasne.Hanbím sa za to,je to vidieť voľným okom.Mám to asi tak 2mesiace a vôbec neviem z čoho sa mi to urobilo a či sa to bude dať aj niekedy odstrániť.
Aj môj manžel si už zo mňa robí srandu a hovorí mi fúzatá ženo.
Za radu veľmi pekne ďakujem.

smidinka

mira:raz ale to je už strašne dávno,ale tak 3roky na späť,som mala rozsiahli zápal v puse,že som musela jesť iba tekutú stravu,ale to by sa mi myslím neprejavilo až teraz.ale od vtedy mávam dosť často strašne bolavé afty ,ale na spodnej pere.V noci sa zobúdzam na bolesť celej pery,ktorá je na nevydržanie až tak,že musím siahnuť po liekoch proti bolesti.Ale tú škvrnu mám nad hornou perou,tak neviem.
A nevieš či sa to dá dajako liečiť alebo odstrániť.

- mira

Nemala si nejaký problém v reprodukčných orgánoch ? Nad perou je zóna, kde sa prejavujú. Mohla si mať napr. zápal a ani si o ňom nevedela.

smidinka

amika:asi áno,skusím teda tvoju radu,dúfam,že mi ten citrń nevyžerie pokožku.Ja som už nato skúšala aj alpu a nič.

amika

inac z domacich produktov maju beliaci ucinok citron a ocot,to vies,ze? tak aj s tym si to potieraj,ale to by si mala zajst k dermatologovi nie ku koznej ak sa nemylim

amika

ahoj,moja kamoska je z toho tiez na nervy ma to presne nad hornou perou,lenze nastastie sa tomu smeje i ked ju to trapi,neda sa s tym jic svetoborne robit,v lete je to viac viditelne ako v zimnom obdobi,ona si to prekryva make-upom a nanasa si na tom beliaci krem,ktory jej namiesali specialne v lekarni. tak skus takto :-)