Hemoroidy...

bigo01

Tip1

Udržujte análnu oblasť maximálne čistú. Horúce kúpele zlepšujú stav a znižujú podráždenie hemoroidov. Nepoužívajte mydlo. Snažte sa udržať hemoroidy počas dňa v suchosti.

Tip2

Používajte studené obklady, alebo vrecúška s ľadom k úľave od svrbenia a bolesti.

Tip3

Zmäkčite stolicu, tým znížite podráždenie hemoroidov. Tvrdá stolica, spôsobuje bolesť a zvyšuje námahu. Pite veľa vody, jedzte potraviny s vysokým obsahom vlákniny na podporu mäkkej stolice.

Zaraďte do svojho jedálnička čerstvú zeleninu a ovocie.

barborka25

Ja sa teraz akurát liečim z hemoroidov, vyhodil sa mi vonkajší tak som si kúpila hemostop gél a po týždni sa mi zdá že sa mi už konečne sťahuje, rozmýšľam, že si dokúpim aj tobolky k tomu dúfam že sa toho zbavím :(

samko

Ak máš hemoroidy, pomôžu ti čípky Spofax. Ja to mám overené a odskúšané. Stoja cca 52 korún, je ich tam. Vieš čo, kúp si aspoň 2 balenia a podľa návodu sa poriadne prelieč.

Alternativa

Bioptron mame doma, ale prave na hemoroidy pouzitie tejto lampy povazujem za prinajmensom prinarocne. V davnejsie zalozenych temach o hemoroidoch je kopec dobrych rad, ktore su naozaj ucinne.
Hemoroidy sa spravidla prejavuju krvacanim /to mas/, bolestivou stolicou a isty cas po nej, pripadne zdureninkami, hrckami v okoli konecnika. Vnutorne hemoroidy sama nezistis.

gabriel

Skusala si uz niekedy svetelnu terapiu Bioptron? Odporucam. Ak chces napis na kryon01@centrum.sk a napisem ti viac