co s nimi?

Príspevok v téme: co s nimi?
sasususanna

poradi mi niekto? mam problem s vlasmi presnejsie s ich vypadavanim. kade chodim tade zanechavam vlasy. zacala som uzivat aj REVALID a akosi to nepomaha. mam polodlhe vlasy. niekde som pocula, ze ked ich dam skratit, tak by sa to malo upravit, zeby prestalo to vypadavanie. poradte mi niekto. ake skusenosti mate? co vlastne mam robit s tymi vlasmi. dakujem

milady70

Skús si zohnať Mega vitamins for the hair, ja ich mám z Anglicka, zo dňa na deň som pozorovala čoraz menší počet vypadaných vlasov, teraz takmer žiadne .Vlasy mám aj hustejšie. A nie je to len moja skúsenosť. Každému, komu som ich zohnala, zatiaľ pomohli.

sasususanna

dakujem za prispevky, bola som aj v lekarni a tam mi odporucili tie tabl. REVALID aj nejake sampony. zacala som s tymi tbl. uzivam ich skoro mesiac a zatial ziadne vysledky.
asi pred dvomi rokmi som bola u lekara s tym vypadavanim, mala som nieco so stitnou zlazou aj to ustupilo a teraz akoby sa mi to vratilo tak neviem. no kontroly chodim ale uz len raz dvakrat do roka a najblizsie tam idem az v oktobri. zeby sa mi to vratilo?

armia

vela vitaminov a zelezo, najlepsie v prirodnej forme. mne vlasy dost vypadavali a celkovo boli take slabe, lamali sa po zime, zlepsilo sa to, ked som sa zacala zdravo stravovat - ovocie, celozrnny chlieb a tak. ostrihanie na to urcite nema vplyv, iba to menej vidno - vlasy ziskaju na objeme. skus nasadit vitaminy a uvidis :) ak by to vsak neprestalo, moze to byt signalom nejakeho ochorenia alebo hormonalnej poruchy, treba potom zajst k lekarovi. ale vacsinou je to nedostatok zeleza, co potvrdila aj moja doktorka.

sade8

urcite tym ze si ich das skratit vlasy neprestanu vypadavat, idem skusit pit zihlavovy caj tak ako to tu niekto radil na inom fore.