práčka

Príspevok v téme: práčka
práčka

naša asi ročná práčka od začiatku strašne trieska, búcha, skáče. Je to nový typ whirpool... perie fajn, ale počula som, že nové práčky sú tichučké. je to naozaj taký buchot, že aj keď je na chodbe, o dve izby ďalej sa nepočujeme pri rozhovore, musíme ju prekričať. Je na gume, ale na koberčeku, aby to tlmilo - tak nám poradili v predajni. Reklamovať? volať opravára?

jajaja295

pracka daj si ju jednoducho reklamovat,ved na vsetko je zaruka 2 roky a pracka ti nema preco robit taky hurhaj doma a nedaj sa odbit,ze to tak ma byt,ty si zakaznik...

za8icka

Keby bola pracka nova, tak by asi bolo na pricine zle zapojenie, alebo to ze nie su dobre nastavene nozicky, nie je vyvazena alebo nie je na pervnej podlahe. Pokial je pracka uz rok stara a predtym isla v poriadku, tak je zrejme poskodena a je ju mozne alebo reklamovat alebo si zavolat autorizovany servis.

práčka

Montoval ju svokor. Tie poistky sme samozrejme dali dole, aj je ulozena rovno - merali sme vodovahou. Tak ja ju asi reklamujem. dakujem za nazory.

tinka228

určite to nie je OK. nová práčka perie tichúčko, sotva ju počuť v bežnom ruchu domácnosti. máte ju správne zapojenú?

modrooká

Kto vám namontoval?My sme tak pochodili že ten dotičný zabudol vybrať tri skrutky čo mali držať bubon pri doprave.Ja som začala prať a fungovalo to trieskalo,som si myslela vyjde von z kupelne.Chytila som návod do ruky,začala som pátrať po vecí čo sa má odstrániť a tie skrutky som nenašla.Vybrali sme to s manželom von odvtedy je po probléme.Tomu je už vyše 11 rokov pomali bude treba si kupiť druhu.Dbajte aj na to aby stála vodorovne.My to máme ardo z vrchu plnenu.