uz pol roka bez menstruacie

jíílka

neboj sááá !!! ja som mala zas opačny problém mala som krámy furt !! aj 2-3x do mesiaca !!vyšetril ma povedal že hormony so mnou lomcuju dal hormonalnu antikoncepciu a je to v pohode :-)

choď tam čím skorej aby si mohla znovu menštruovať :-)

surikata

No Zuzka, od tych dvanastich si mala menzes asi nepravidelne vsak? nepravidelny menzes ma vela dievcat, pockaj kym dospejes uvidis, ci sa ti upravi, kazdopadne si ale chod vypocut nazor gynekologa ;)

jilka

odporučam ti zajst ku gynekologovi..menštruacia sa da vyvolať vyvolavačko-je to inekcia ktoru dostanes do zadku :-)...mne ju osobne podali 2x a menstruacia sa dostavila po par dnoch

zuzuliacik

s nikym som nespala ...a schudla som ale to nie preto ze som nic nejedla som sportovala tak tym to asi nebude .....a nemoze byt nieco vazne??...a inak pekne dakujem za radi ..=o))

::

no tak to je tazko ti povedar predpokladam ze si s nikym nespala alebo uz ano?ak nie tehotenstvo vylucime a to potom moze by t hormonalna porucha asi ked tak dlho co sa teraz stalo aj mne ale len mesiac ale v tvojom veku je to dost caste ze meska no nie az tak dlho porad sa s mamou vyberte lekara ak este nemas a skoc tam