dá sa to uz zistit?

Príspevok v téme: dá sa to uz zistit?
Sabínka20

chcela by som sa spýtat baby.... s priatelom sme spolu spali... a stala sa taká ,,nehoda"....ved viete... ono by to ani nebolo také hrozné...keby som ostala v tom...ale je tu hácik... idem ku gynekologovi, pretoze ideme na dovolenku...a chcem aby mi predpísal tabletky na oddialenie menstruácie..pretoze na dovolenke by som mala mat...lenze kedze by som náhodou bola tehotná...tak nechcem aby to ublízilo malinkému...ja viem, ze sa ho mám nato spýtat, ci nie som náhodou v tom, ze nech ma vysetrí.... lenze vysetrenie bude len po 7 dnoch od ,,nehody"....tak sa chcem spýtat, ci aj za taký krátky cas sa dá zistit tehotenstvo....prosíím...poradte mi...DAKUJEM

hm hm

A je nevyhnutne, aby si si davala tabletky na oddialenie?Ved si mozes dat tampon do vody. tieto tabletky ti rozhadzu strasne cyklus.

CMu_Q

no po 15 dnoch je jasne, ze by ti mal ukazat pravdu, ale si myslim, ze ked danu vec normalne vysvetlis lekarovi, tak najde isto nejake riesenie na tvoj "problemik" :)) len mu vsetko vysvetli, a mozno ti naozaj vezme krv, aj napriek tomu, ze sa to zvykne inak.

Sabínka20

no ale som teraz cítala, ze doktor, mi urobí test z krvi az ked mi bude meskat menstruácia....tak nechcem tam traposit...ked mi odmietne zobrat krv....a ked si spravím test..po 15tich dnoch, tak by mi mal pravdivo ukázat...nie?

CMu_Q

existuju testy ktore ti zistia graviditu po 5 dnoch. Ale blizsie info neviem, lekar ti isto poradi... resp. ta pozrie/urobi testy