Zvýšená teplota

Príspevok v téme: Zvýšená teplota
jilka

Prosím poradte :-(

mám stále zvýšenú teplotu jeden deň napríklad nemám potom na druhý deň mám..beriem lieky na imunitu isoprinosine ( beriem jar,leseň zima )
teraz v lete to nemám brať ale mám zvýšené teploty ,únavu slabosť ...bola som u lekárky dala mi len nejake homeopatika calcium a ibalgin vôbec nepomohlo..poradte prosim :-(

lelonikauhr3

Mne sa zvyšenymi teplotami a unavou prejavujú problémy s pečeňou, dodnes nikto nevie z čoho to je ani liečba nie je adekvatna, daj si urobiř hepatalky

tip

Podla mna je to este v norme, lebo som pocula, ze napr. v Nemecku je bezne v norme aj teplota do 37,4 - 37,5. Musis mat v tele nejaky zapal. Daj si znovu vysetrit krv a sedimentaciu, zapalove faktory.

jilka

no ja mam dlhsie problemy s imunitou...mala som mononukleozu o ktorej lekar nevedel mala som stale teploty cca 37 a posielal ma s antibiotikami domov po 3 mesiacoch ma to prestalo bavit urobil krvne testy a zistil ze som prekonala mononukleozu..nejak neliecil poslal k imunologovi ten dal isoprinosim...ked ho berem od jar,jesen,zima je to fajn..ale v lete ho nemam brať..od minuleho tyzdna mi trvaju teploty cca 37 jeden den mam druhy nie..nechapem to

AdamKrt

Co to je ta zvysena teplota ? Kolko a ako dlho ?

Mala teplota sa nema znizovat umelo. Je to obranna reakcia organizmu, ktory sa takto lieci. Az vysoka horucka sa ma zrazat.

Ibuprofen posobi protizapalovo. Tak ak je tam zapal, tak mozno ho chcel doktor tymto zlikvidovat.

Osobne by som si Ibuprofen, ci Ibalgin nedal. Wobenzym posobi prirodzene a ma protizapalove ucinky tiez. Neviem, ci je to skor liek, ci doplnok stravy /doplnok enzymov/.

Stretol som sa uz par krat s tym, ze ked sa clovek na nieco stazoval, doktor mu predpisal aj cca 5 liekov. Nejake vitaminy a nejake oblbovaky na upokojenie. Jednoducho sa chcel cloveka zbavit, aby mal klud.

jilka

no ona mi to nepredpisovala na imunitu..ja mam na imunitu isoprinosie...ibalgin mi dala na zvysene teploty ktore mi stale pretrvavaju

AdamKrt

A na IBALGIN, ci Ibuprofen by som si daval pozor. Ono to tlmi bolest, posobi to sice protizapalovo, ale moze to mat dost negativnych ucinkov. Je to nieco ako droga. Lekari to radi casto predpisuju. Ak ma nahodou nejaky zapal, moze mu to pomoct, ale to su na to vhodnejsie lieky. Lenze inac sa len dopuje svinstvom s mnozstvom vedlajsich ucinkov. Urcite na imunitu Ti lekar tento liek nemal predpisovat, to je riadna blbost.

AdamKrt

vyhoda Wobenzymu
www.wobenzym.sk

je v tom, ze to neni ani tak liek, ale obsahuje mnozstvo enzymov, ktore telo casto nema a preto ma problem s imunitou. Trochu riedi krv, ale podporuje hojenie a co je velmi dobre, posobi aj protizapalovo.

AdamKrt

No, mne to pripada skor ako normalny liek.
www.edusan.sk

Nici to virusy, takze Tvoje telo nemusi s tym bojovat, co moze oslabovat jeho imunitu.

Dlho som mal problemy s imunitou a mne pomohol enzymaticky pripravok wobenzym. Pozor, nie vsak davkovania tak ako je v letaku, ale celerocne davkovanie /takze ho clovek berie nonstop/, len s prestavakmi. 10 dni zaciatkom mesiaca, 3x denne 3 tablety. Potom do konca mesiaca prestavka. Imunita sa rapidne zlepsila.

Pri roznych stavoch, ked na cloveka nieco zacina liezt, tak sa mi osvedcil velmi homeopaticky pripravok Oscillococcinum
-odkaz odstránený-

Pozor, pripravok je vhodny len, ked to na cloveka lezie. Zmierni to priebeh choroby /chripka, nachladnutie atd/, alebo priznaky su uplne minimalne, ci sa z toho dostane.

Treba vsak dodrziavat letak. Neprehlta sa to, musi sa to rozpustit na jazyku. V letaku pisu, iba o rozpusteni - to je vsak malo. Odporucal by som nechat to rozpustit, ale neprehltat. Ono to ma posobit na jazyk a cez stenu a sliny reagovat a tadial sa nejako vstrebat. Ucinnejsie je neprehltat to, ale nechat sliny v ustach povedzme 10 minut po celkovom rozpusteni a potom az prehltnut. Ak to clovek neberie spravne, tak ucinok je minimalny.