Mam sancu dostat sa na skolu,ked som nestihla poslat prihlasku a prijali by ma bez skusok?

bon

ako prepac ale ak na tej skole maju taky pristup ako na mojej vyske, tak tym ze si tam napisala si vobec nic nedosiahla.....u nas konkretne ledva odpovedia studentom, nieto este zaujemcom ktory si nepodali prihlasku...., takze ak sa chces pokusit, aj napriek tomu ze je sanca miziva, a pokial nemas znamosti, tak takmer ziadna podla mna, tak tam chod aj osobne, inak nic nedosiahnes

roloboda

zakladnou podmienkou na prijatie je riadne vyplnena prihlaska.... to mas vsade napisane...bez toho to nejde...
o rok mozes skusit :) ja viem, dost blba utecha...

alzbee

Dobre si to napisala:)) ale dam ti jednu radu-nenos im originaly vysvedceni. Daj si ich ofotit, notarsky potvrdit, ako si pisala, ale original hocjakeho dokumentu nikdy nedavaj z ruk, ani ho radsej nikam nenos:))

medickaaa

chcela by som sa Vás opýtať ohľadom možnosti štúdia na Vašej univerzite. Totiž, predošlá situácia mi, bohužiaľ, nedovoľovala podať prihlášku na Vašu univerzitu-Lekárska fakulta, všeobecné lekárstvo. Pretože mám veľký záujem o štúdium a moje predošlé výsledky štúdia na gymnáziu spĺňajú kritériá pre prijatie bez skúšok (priemer 1,0 a maturitná skúška z biológie, chémie, slovenského jazyka a anglického jazyka na výbornú) by som Vás chcela poprosiť o možnosť dodatočnej prihlášky buď poštou alebo osobným doručením s tým, že by som Vám priniesla poplatok za prihlášku v plnej výške, životopis a notársky potvrdené, popríp. originály vysvedčení.
Som si vedomá toho,že toto nie je štandardný postup a akceptujem akékoľvek dôvody Vášho rozhodnutia, či už kladného alebo záporného. Každopádne, za Vašu snahu a odpoveď vopred ďakujem.

toto som im poslala

ufik

A to si akoze preco zahalala tak dlho?? Ved ked si sa ucila na ciste jednotky a este aj maturovala na ciste jednotky, tak ti neboli prijimacky snad ziadnou barikadou (?).
Alebo...to ta snad nenapadlo v poslednej chvili ze "chcem byt lekarkou"...
Alebo...tu moze byt este to, ze na ostatne medicinske treba robit prijimacky tak ci tak, a toto si chces podat ako "istotku"ze?
No pozri, dufam, ze si si ine prihlasky rozposlala, neverim, ze by tak dobru ziacku nepoprijali na niektoru z tych skol.
Inac myslim, ze je to uz neskoro... Mohlo by ta zachranit to, ze by im ostali volne miesta a vyhlasili by druhe kolo. Ale to sa nestane podla mna, lebo ti, co pojdu na prijimacky - bude ich podla mna dost a z toho si vyberu tak, aby zaplnili miesta...

alzbee

Vyskusaj zavolat a uvidis:) povies im, ake mas vysledky a mozno to zvazia...ale tiez si osobne myslim, ze skor nie, ako ano. Daj potom vediet:))

sarah parker

pozri sa, otazka na nespravnom mieste. to by tu musela citat studijna referentka z prislusnej VS alebo sam dekan fakulty, aby ti vedel s istotou povedat ano, alebo nie. zbytocne tu budu ludia polemizovat.
tiez pocujem prvykrat a zda sa mi velmi nepravdepodobne, ze by na medicinu brali bez prijimaciek :-)