Kožená sedacia súprava

Príspevok v téme: Kožená sedacia súprava
bambulos

Chcela by som vas vsetkych poprosit o nazor, s manzelom uvazujeme o kupe novej sedacej supravy, mame dve deti a preto uvazujeme o kupe sedacej supravy z pravej koze, v bezovej farbe. Kozu sme sa rozhodli hlavne kvoli lahkej udrzbe. Mozete mi povedat vase skusenosti kto uz kozu ma, spokojnost ci nespokojnost. diiiiiiiiiiiiik :-))))

Lubica888

Aj ked autorke uz nepomozem, pomozem mozno v inspiracii ostatnym, my mame sedacku (druhy rok) od nesia.sk.. mame projekt na mieru, nie z ich webu priamo, no co sa tyka prevedenia a celkovo ryhclosti realizacie a vysledku, sme nadmieru spokojni. Ziadne zadrhely, sedacka je aj v detailoch robena precizne, mozem doporucit.

Andreaaaaa

My sme 2 roky dozadu kupovali koženú sedačku. pred rokom sa nám narodila dcérka a aj keď som sa bála ako bude vyzerať naša béžová sedačka, som veľmi spokojná. Super sa urdžiava, stačí ju utrieť vlhkou handrou a je to. Sem tam krémujeme a inak nič extra. Takže tearz odporúčam kožené sedačky každému. Inak my sme si vybrali tú našu za celkom fajn cenu tu: www.albero.sk

panča

ma kozenu sedacku, prezila snad vsetko, okrem stahovania -vtedy mi chalani poskodili zadne casti. teraz mam dceru po autohavarii a nemozem ju mat doma prave kvoli blbej sedacke...co by som dala za obycajnu latkovu sedacku s rovnym matracom

saja

Ja sice kozenu nemam,ale ma ju moja mama.Ani za 100 eur by som ju nechcela.Presne-v zime zima,v lete sa rit poti a ked sa postavis,je to hlavne neprijemne pre navstevy,co maju pod zadkom mokro od spotenia.A ani sa mi to nepaci.Ale to je uz vec vkusu.

lavinka

koza je sice lahko udrziavatelna, raz za 2/3 mesiace ju treba prelestit, ale ma svoje nevyhody, v zime je na nej zima, treba mat pod sebou deku a v lete si na nej prilepena. Teraz sa vacsinou vyrabaju sedacky, ktorych tapacirovanie sa da oprat. A okrem toho, deti rastu a mudreju:-))