Zápal maternice

HyMa

HanaB: Bylinky ktoré pomôžu mne, nemusia pomôcť tebe. Ješ dostatok zeleniny a ovocia? Repík, feferminc, praslička roľná ... to asi poznáš, natrhaj si a sprav si občas čaj.

HanaB

AHOJTE , chcela by som sa opýtať co by mi pomohlo ak mám neustále problemy zo zápalmi maternice a vaječníkov a žiadne lieky mi ešte nepomhli nepoznáte nejaké bylinky ktoré máte overené ??
DAKUJEM :)

Ivka 1

DancaBB citaj trosku lepsie :), pisem predsa aby ich uzivala,lebo je to akutny stav, ktory je nutne riesit antibiotikami.
Cajiky a bylinky nech uziva po vylieceni zapalu a na lepsie zregenerovanie organizmu ako podpornu liecbu.
Nemas vsak pravdu v tom,ze zapal sa da liecit len chemickymi ATB, su aj antibiotika na prirodnej baze a rozne protizalove prirodne doplnky,len musia byt po ruke ked ich clovek potrebuje aby ich zacal hned uzivat. Neradila som ich vsak v tomto pripade.

Sandria napis mi na mail ak chces.

sandria

urcite si antibiotika nevysadim ale po dobrani by som zacala pit nejake cajiky a tak ivka mozes mi poradit nejake doplnky?

dancaBB

baby ako mozte napisat nech pouziva prirodne lieky? ved zapal sa da vyliecit len antibiotikami, na to nic ine nepomaha...zapal neni chripka ani nic podobne..prosim ta davaj si tie lieky lebo mozes dopadnut strasne zle ak sa ti to zhorsi...to nie je stranda.na to ty ziadne bylinky a cajiky nepomozu

Ivka 1

Sandria vies ja nie som moc za uzivanie syntetickych antibiotik, skor som za ATB na prirodnej baze ale akutny stav je potrebne riesit cim skor. Po liecbe antibiotikami vsak urcite nezabudni na probiotika a bolo by potrebne preliecit
organizmus prirodnymi doplnkami uz kvoli
prevencii pred tazkostami s otehotnenim v buducnosti.Velmi rada Ti poradim ak budes chciet.