90-dnovka od 22.juna

Príspevok v téme: 90-dnovka od 22.juna
Amely

Tak ja zacinam po roku zase, nieze by som pribrala, len mam akesi zle travenie, dufam ze sa mi to tymto napravi. Dufam ze ju zvladnem s vasou podporou, nechcem ju drzat 90-dni, staci mi aspon mesiac, potom sa uvidi.
Takže dnes:
R: jablko
D:jablko
O:cottage cheese, paradajka, paprika, dva male kusky chlebika
V:cottage, paradajka

Aspon take su plany, ale po vcerajsom hodovani mi je dost zle cize mala by som to dodrzat :)

Amely

ja mam dnes skrobovy aj ked toho ovocia bolo viac trosku ale nevadi, na obed ryza natural v tom mrazene zelenina k tomu rohlik a vecer len ryza

Kačička

Ahojte ja som začala 21.06. a dnes mam ovocničkový dník už som držala túto dietku a teraz chcem ešte raz trosku schudnúť prvý krát išlo dole nejakých 10kg možno 2-3kg sa vrátili nazad ale to pretože som "žrala" no a teraz bojujem zasa, ale nie je to nič hrozné len treba vydržať :) ale nejako som sa neodvážila takže to musím napraviť aby som vedela koľko kg pôjde dole :D , ale aj bez váhy už cítim na sebe že mi je lepšie :))

Prajem veľa úspechov v bojovaní s našimi kilečkami :)

ellison

Ahojte, tak mne sa vcera podarilo odolat a vydrzala som len na ovoci .... a dnes mam na plane - ranajky : nektarinka, desiata to iste, obed: cottage cheese s celozrnnym pecivom, vecera : cottage cheese s paradajkami. Ja viem, neznie to velmi lakavo, ani pestro, ale dnes sa k vareniu nedostanem, a v restike mavam zvycajne problem, aby mi denne menu trosku upravili, tak to musim riesit takto. Ale vsak nevadi prezijem :D . Ako sa dari vam?

ellison

Tak ja sa dnes trapim s ovocno zeleninovym dnom, ale zatial mi to ide - zjedla som len banany a hrozno a nektarinku ....zatial :) .. a vypila vela vody ...Hladna sice nie som, ale vecer idem k nasim, a moja mama ma vzdy poodkladane kade tade po byte vselijake nastrahy v podobe sladkosti, tyciniek, orieskov a kadecoho, tak budem zase zvadzat tuhy boj :))) . Alzbee : dietu hladaj na tomto fore, je tu toho kopec.
Inak moja vyska je 155 cm a vaha cca 50 kg.

alzbee

Ahojte. Mohli by ste mi prosim poslat na mail (po kliknuti na meno sa zobrazi) tuto vasu dietu, ze ako ju treba drzat, co treba jest...nejaky zoznam, ze ako ju treba dodrziavat? chcela by som ju naordinovat otcovi, lebo je uz ako sud a este aj fajcit prestal, tak sa len preziera. A nechcem, aby ho ako 45rocneho skolil infarkt:(( Budem velmi povdacna a drzim vam palce pri chudnuti:))

Amely

caute baby, takze na veceru som potom nemala planovany cottage ale po cviceni jablko a par platkov sunky... sice som to pokazila, ale dnes som zatial mala teraz na ranajky banan a na desiatu mam ovocie. Obed mam kura so zeleninou a rohlik grahamovy. A na olovrant si dam uhorku - tym nic nepokazim ved to je len zelenina :) no a vecera by mala byt tiez to masko so zeleninou ... tak drzte palceeee