Naj serial

vevericka

esiko..tak som v casoch, ked som sa vracala domov o 14. zo skoly zahodila tasku a bezala von:)
tak tie dokumentarne su troska serialovite zlvast, ked na seba jednotlive casti navazuju:)

esicko15

vevericka

joj, zas nerob vedu, prídu zo školy, pozrú si seriál, poučia sa a potom budú s kamošmi alebo hocikedy inokedy, keď ten seriál nepojde.

Petuska B

vevericka ja by som dokumentárnym filmom nenadávala do seriálov :-) Jasné, že sa všetci zhodneme, že seriál ako taký nemá žiadny výchovný efekt ani na inteligenciu, ani nie sú moc dôveryhodné, ale sú to proste oddychovky. Takisto ako keď ženy čítajú napr. knihy od Evity. Tiež to nemôžme ani v najmenšom nazvať literatúrou, ale prečíta si to rada skoro každá žena. Ja čítam aj dosť ťažké knihy, filozofické atď. Ale niekedy proste potrebujem oddychovku tipu Evita, Matkin alebo svoj obľúbený seriál. Proste aj mozog potrebuje oddych, trošku vygumovať. Jasne mozog čistím a oddychujem aj napr. pri športe, v prírode, pri sexe :-) pri týchto činnostiach sa totiž moc nenapremýšľate takisto ako ani pri seriáli. Akože telenovela je aj na mňa priveľké sústo, ale zas pozerá to moja babka, kým to v tichosti pozerá a neprežíva tak mi je to jedno.

vevericka

vsak to ja nikde netvrdim..ale bezne sa mi stava, ked cestujem mhd..ze si vypocujem rozhovor skolopovinnych deti (ak sedia na blizku, nepocuvam zamerne;) )ako vravia: nie nejdem von lebo mi ide xyz serial musim bezat domov, aby mi to neuslo..no je to normalne???nie je to namotanie sa nan ak uprednostni serial pred kamosmi?

emma7

ak si niekto z casu na cas pozrie jeden, dva americké seriály, aby si po práci oddýchlo, ešte to hneď nemusí znamenať, že žije na tých seriáloch alebo ňjhe nejaký maniak.

vevericka

petuska..ved aj ja som na nich zila ked som mala tak 13..ale postupom casu som si uvedomila, ze vlastne nic rouzmne tam nie je..aj taky step by step..kody robil zle dane vecne..navzajom si zo seba utahovali, ohovarili, robili zle...a tak je to vacsine serialov..alebo neviem presne ako sa to volalo..bolo to o bohatych detickach na strednej skole..ozieracky, drogy party..a nase decka si myslia, ze je to bezne..zacina serialovy efetk aky bol v amerike..decka nevedia rozoznat, ze to nie je realita a v beznom zivote to tak nechodi..intriguju v skolach, zvysuje sa agresivita nielen medzi sebou ale aj voci ucitelom..ved teraz je hrdinsky cin poslat ucitelku do pi..skacu z okien. depresie..a preco???
ja si odpociniem aj pri takom dokumentarnom a uplne mi to staci...

Petuska B

Nežijeme na amerických brakoch, sa nerobte aké ste inteligentné. Na inteligenciu mám knihu a rozhodne nie TV. No človek si potrebuje občas oddýchnúť a vypnúť aj pri menej inteligentných veciach. Nemôžete si predsa do hlavy tlačiť iba inteligentné veci, veď vám z toho drbne. Keď sú to pre vás braky, tak ich nemusíte pozerať- my vám to predsa neprikazujeme :-) Každý si pozrie čo chce, čo sa mu páči, čo ho osloví a každý má na to iný dôvod. Sloboda výberu.

marry jane

a jj, tiež mám rada dokumenty, ale nepozerám často tv, no niektoré seriály americké si rada pozriem, ale nie je ich veĺa. ja radšej filmy

vevericka

mary jane..to su dokumentarne..to je ze sa znich aj nieco pravdive dozvies(zvacsa chodia na discovery, niekedy aj na SVT kto nema kablovku ci satelit),,kdezto s klasickych americkych serialov, ktore tu doteraz boli popisane(hana montana,gilmorky,OC a tak podobne su len oblbovaky a vykresluju zvacsa bud zvelicne situacie, alebo neprirodzene sa spravajuce deti...ktore sa navzajom bud urazaju donekonecna alebo je to o veeelmi bohatych a vsetkosi dovolujucich detickach..po ktorych sa ale bohuzial zvacsa nasa mladez rada opici..o telenovelach radsej pomlcim.
este hause by usiel..aj ked tam je tiez vela veci prituahnutych za vlasy a o kriminalkach typu CSI ani nevravim..tam im chromatografia funguje do 5 minut..ja taku mat v labaku som cela happy:)

marry jane

ominikaa

kolko mas rokov? 12?

vevericka

jj, tie am. sú najlepšie a tie seriály, čo si ich spomínala sú čo zač.?