Zmrzlinova dieta

Verca_11

Hrozna blbost ani to neskusaj!
Ked uz chces dietu tak radsej ovocie-zelenina a podobne zdraviu prospesne potraviny (neviem nic moc o dietach kedze som v zivote nad ziadnou neuvazovala). Z osobnej skusenosti viem, ze zo zmrzliny sa pribera pretoze zmrzlina obsahuje strasne vela cukru, mlieka a roznych zmesi, ktore su presladene. A pre tvoje zdravie hlavne zaludok no nechcem vediet co by to sposobilo byt cele dni iba na zmrzline.

emmi009

Vsetky diety pri ktoryh sa je iba jedna potravina su blbosti. ak telo dostava len urcite percento cukrov, tukov, ci bielkovin je to velmi skodlive.. Je jedno ci pri nedostatku alebo pri prebytku urcitych latok to prezenies, telo zacne robit hluposti !!

Agnes999

Uz nevedia co by mali vymysliet. A potom ze tu mame tolko obeznych ludi, casto aj velmi mladych, ked drzia taketo "diety"

vitavi

Poznám zaručenú alkoholovú diétu . Za 3 dni 3 kilá dolu a za ďalšie ďalšie 3 kilá. Od rána do večera len alkohol.

Adai

podla mna funguje.. treba len davat pozor na to, kolko a akej zmrzliny sa je.a pise sa tiez, ze sa odporuca drzat len 4dni.

zmrzka

slecna asi myslela zmrzlinovu dietu kde sa papaju iba zamrznute ovocne drene. Ked budes jest iba ovocie mas to to iste. Si zas nemysli ze si das 4 kopceky zmrzliny a schudnes. Jest sa moze iba ovocna dren bez cukru