Krvný tlak

Príspevok v téme: Krvný tlak
kajsi1

Dobrý deń,

Chcem sa opýtať mám problem s tlakom. Keď som si naposledy meral mal som 142/50 a pulz tak 62. Stále ma mota a točí sa mi hlava. Neviem mi povedať čo vlasne mam robiť? Dočílam som sa, že mam veľa piť tak pijem ale stále nič. Aktívne športujem, nefajčím ani nepijem no občas.

Ďakujem za pomoc.

kajsi1

No vysetrenie na hladinu draslika, sodika, horcika a manganu mi nerobili. Pôjdem k lekárovi a dám sa vyšetriť. Inač priznám sa, že tak isto neberiem žiadne vitamíny ani mineráli. Klasická streva.Nič naviac. Možno aj toto je príčina. Inač ďakujem za info moc mi to pomohlo.

Ivka 1

Tekutiny by mali byt v poriadku ak je to naozaj 3- 4 l. Ak aktivne sportujes, pravdepodobne dochadza u Teba formou potu k ubytku mineralov a velka cast sa vyplavi mocom.Velmi zalezi aj od toho,ci telo dokaze vstrebat vitaminy,mineralne latky z potravy. Uzivas nejake ? Ak ano,tak ake ? Robili Ti uz krvne vysetrenia hladiny draslika, sodika a horcika , manganu ? Ak nie, mozno tam najdes odpoved.

kajsi1

No neviem presne Ivka ale tak 3 až 4 litre určite denne vypijem. Potom stále chodím na WC a hlava neprestáva a ten tlak je rôzny. Napríklad ráno som si zmeral tlak a mal som 100 na 55. A o pol hodku uz 140/50. Nechápem.