co znamena odpustenie...?

ShaulaThalit

Ak ide o neveru, tak odpusti len tomu, kto sa priznal, ale nezabudni.
No a odpustaj ludsku chybu, nie neludskost.

cicuskaaaaaa

defetor
tebe o co ide prosim ta? ja tu nikomu nechcem dokazovat, ze som krajsia a inteligentnejsia. to sa takto dokazat ani neda.neviem aky mas ty nazor na narkomanov ale ja ich moc nemusim a su to u mna chudaci.ubezpecujem ta ze " nam cistym" nesiahaju ani po clenky.viem to posudit,lebo ich stretavam v meste kde zijem kazdy den minimalne 3. chapes o co tu ide?

cicuskaaaaaa

labello
uroven myslena ako najlepsia skola v trencianskom kraji,nejaka inteligencia a nejake zabezpecenie, cisty register a organizmus.Neviem ci sa so mnou moze porovnavat baba ktora nema ani maturitu a picha si pervitin. ako sorry ale ten chalan asi vie preco je so mnou. a este, ak tam najdes viac ako 2 nadavky pozyvam ta na kavu... ;-)

labello

op...OSPRAVEDLNUJEM SA...ty asi máš viac ako 18-sť ..zlý príspevok som prečítala..ale aj tak trvám na tom čo som písala..takže veta..."zasrané decko pod 18-sť" beriem späť..

labello

cicuskaaaa
ty chceš ako povedať že ty si úroveň?:D zasrané decko pod 18-kou ktoré za každým druhým slovkom nadáva....akože obdiv pre toho chalana že s tebou vôbec chodí...

A.nett

keby to bola nedajboze kocka vacsia ako ja:-D tak by som neriesila ci odpustit alebo nie.. nasla by som si starsieho bohateho .. takeho co by mi na 18tku kupil auto:-)

kirk

cicuskaa.. podla mna by ta mohlo viac srat... keby to bola riadna kočka... mozno aj vacsia od teba... .
Preboha...co by si chcela.

cicuskaaaaaa

dakujem za radu .. no odpustila som to lebo ho milujem ale proste ma to sere...neznasam to.. a este s takou spatou, boze keby ma podjebal aspon s babou na mojej urovni oka chapem, ale s holkou co je na piku uplna socka proste to ma na tom stve asi najviac ale v slzach ma ubezpecil ze keby bol triezvy tak sa to nestane tak ma este poslednu sancu.. dnes mi kupil nove plavky :-)