MARY KAY kozmetika

blondinkaBA

dekorativnu kozmetiku mary kay objednavame z parfums.cz. so spolubyvajucou sa navzajom na koleji licime a sledujeme trendy :)

TatianaMK

Mila anavicka:
V MK je program, ktoremu sa hovori hostitelsky.Cize, ak si pozves svoje kamosky, vtedy mozes byt aj spominanou vizazistkou. Ak sa priatelkam natolko zapaci MK , ze si kozmetiku zakupia, mozes si aj ty postupne privyrobit po dohode so svojou poradkynou.

anavicka

ahojte pisala som si z jednou babou pytala sa ma ze ci ma bavi vizazistika vraj som pekne nalicena vravim ze velmi a pozvala ma na pohovor.. este som nebola lebo vaham ale ja nechcem robit tu poradkynu lebo ten balicek vstupny vraj stoji min 150 eur najlacnejsi ..kedze som nezamestnana ani dovolit si to nemozem.. tak vravi ze mozem robit cisto len viźazistku a na balicek si vraj zarobim nepovie mi niekto k tomu nieco blizsie??? ddik

jahodka3

ahojte.mam s vyrobkami Mary Kay skusenosti, mozem Vam poradit co je dobre, ako to pouzivat a vlastne si to mozete u mna zadarmo a nezavezne vyskusat.keby ste chceli napiste.

erika66

aj ja používam MK, hoci som tiež veeeeeľmi dlho vahala...tie ceny ma dosť odrádzali. ale ked si vezmem, koľko ma stáli krémy a prípravky z lekárne, tak som si povedala, že to skusim. NELUTUJEM! na akne jednoznačne lokalny krem a cistiace serum s kys. salicilovou. ale základom je - ako vám povie každá poradkynu . pravidelné čistenie pleti. potom majú všetky tie séra a liečivé krémy kde pôsobiť a výsledok sa dostaví.

Mamba:o)

Tuto kozmetiku používam,hoci nie moc často,ale mám s nou celkom pozitívne skusenosti:)Zatial som začala použivat iba make-up tejto značky a zdal sa mi by t celkom dobrý,i ked trošku drahý na to že bol dost maly:)celkom dobre prekryl...cena-510sk,Daelj som používala masku,ktorá sužila na upchate pory atd...bola celkom dobrá,i ked sa mi zdalo že moju plet trošku vysušuje...:)Tuba,tejto masky bola dost velka,i ked trochu draha cena-600sk...S používaním kozmetiky MARY KAY mám celkom dobré skusenosti:P

:)

Takze neviem presne ako sa volaju,ale ak svojej poradkyni povies ze chces na problematicku aknoznu plet,bude vediet o co sa jedna..Viem iba tolko ze je to serum a lokalny krem na vyrazky a oba pripravky obsahuju kyselinu salicylovu!!