prve problemy s menzesom, prva navsteva u gynekologa

Príspevok v téme: prve problemy s menzesom, prva navsteva u gynekologa
vyska

Mam 19 a este som nebola u gynekologa. Mam problem, ze som mala dva tyzdne menzes, potom tyzden prestavku a teraz mam zas menzes a zas mi taha uz na druhy tyzden, nic ma neboli, iba ma to dost prekvapuje. Ako ma moze vysetrit pocas menzesu? Predtym som mala normalne menzes, bez problemov. Je mozne, ze to mam zo stresov, v praci sa nam kopia ulohy a za nesplnenie sa vyhrazaju vyhadzovom. Viem, ze tehotna naisto nie som. Ako to vyzera v cakarni, budu si ma tam zeny ocumovat? Vrela vdaka.

Lucia5678

ahoj, nechcem zakladať novú tému tak píšem sem, dúfam že to zakladatelke nevadí :) veĎ odpoveď na svoje otázky už i tak dostala:) myslím, že o nie je nič strašne ale aj tak by som bola rada keby ma niekto uistil:)

Krámy mám teraz asi len 4x (má 14rokov), zatial som to zakaždým mala silné a dlhé, mala som aj trochu kŕče ale bolo to celkom v poho:) Prišlo mi to po 4 mesiacoh, 3, a tentoraz po 2 mesiacoch. Ale tieto sú niake čudné- prvý deň zo mňa išla len tá maternicová výstelka, bolo toho dosť veľa a konzistencie čokolády, keby to nebolo na vložke vyzeralo by to aj chutne :D Ale druhý deň som nemala nič, celý deň vôbec nič, ani kvapka.... a dneska to mám zase normálne aj krv, ale tiež toho nie je veľa, predpokladám, že za deň spotrebujem najviac ak 3 vložky... tak neviem, dúfam že je to ok:) a ospravedlnujem sa za dosť naturalistický popis, ale nedalo mi :)

usiak

Tak napriklad moja obvodna lekarka ma spolocnu cakaren s gynekologockou. A ked tam obcas vidim mlade baby, tak maju u mna velke plus, ze su zodpovedne a idu tam. Ziadne ocumovanie ;-)

neva

To tvoje krvácanie nie je normálne a mala by si navštíviť gynekologa. On rozhodne, či Ťa vyšetrí aj počas menzesu, alebo sa rozhodne inak a na vyšetrenie Ta objedná po skončení krvácania.
Príde mi smiešne,že sa bojiš nejakého očumovania.
Je to čakáreň presne taká istá ako u zubára, alebo kožného lekára s tým rozdielom, že tam čakajú väčšinou len ženy, (niektoré ženy, si tam kludne sadnú aj s partnerom).

delphia

tato tema tu uz bezi dlhsiu dobu. v tvojom pripade by som dalej neotalala a isla sa dat vysetrit, lebo to krvacanie nie je ok a tiez ti treba vysetrit krvny obraz. a ocumovat v cakarni??! no k tomu nemam slov...
co je na tebe take vynimocne, ze ta maju ocumovat?

.....

Nemáš nejaký zápal? Na zastavenie menzesu ti dá injekciu, aspoň mne dal.Či ťa bude vyšetrovať cez menzes neviem...Ja som bola prvýkrát u gynekológa ešte neskôr. Neboj sa, ono to je v pohode a ísť tam musíš.