Memento a ine

sway

Ahoj som rada,ze to aspon normalne doslo:-)Snad aj niekto dalsi ma doma taketo knizky a dohodnete sa:-)Mne ta kniha chybat nebude,iba to postovne ma trochu nasralo,ale to je v pohode..

sway

Mas to poslane!(na mail z domu nechodim,preto pisem sem).Postovne stalo 110kc,cize skoro ako ta kniha,ach jaj to mam zato,ze chcem niekomu spravit radost:-))Tak papa

sway

Robis si takuto zbierku?Stala ma 200kc,to mozem obetovat,ked ta ta knizka potesi a mne sa do zbierky nehodi:-))Napis mi na mail svoju adresu,dnes sa stavim na poste po nieco,tak by som ti ju mohla rovno poslat.Niesi nahodou z BA alebo okolia?Ak by bolo drahe postovne,mozem ti ju doniest tam.

sway

Ja mam My deti ze stanice Zoo(pozriem este aka bola nakupna cena),ale myslim,ze ak ju chces,tak ti ju mozem poslat zdarma alebo za cenu postovneho z ciech.

Petuska B

Ja nemam tiež problémy s drogami :-) No ak si dobre spomínam na obdobie puberty, nútili nás to čítať na základke práve ako Memento aby sme neužívali drogy. Tak som tých chcela iba povedať, že kniha dobrá ale účel nesplnila :-)

thc

Petuska, ja nemam problem s drogami:)
Len ma zaujima tato tematika. Takze ak niekto mate taketo knihy a chcete ich predat, napiste!