Nivea Shampoo pre vlnite a kucerave vlasy, skusali ste uz?

Príspevok v téme: Nivea Shampoo pre vlnite a kucerave vlasy, skusali ste uz?
vlnka

Rada by som sa vas nieco opytala. V zahranici by som si rada kupila isty sampon, ktory ma laka, ale u nas doma ho nepredavaju. Vola sa Nivea Shampoo pre kucerave a vlnite vlasy v preklade. Mal uz niekto z vas tento sampon? Laka ma kupit si ho, lebo u nas su skor sampony na vyrovnanie vlasov a ja tie svoje vlny chcem zvyraznit. Nech sa mi pekne krutia okolo hlavy. Tak co, skusali ste niekto? Vydrzali vam este vlasy na hlave? Dakujem.

PeťaP

Ja som si vždy žehlila vlasy a trpela som keď sa mi nejaký ten vlas zvlnil...skôr si myslím že je to o technike ako o šampóne...nenávidela som svoje vlasy lebo som nevedela ako na tie vlny :) keď som ale našla systém moje vlasy sa mi konečne zapáčili...od kaderníčky som si kúpila šampón, kondicionér a balzám MATRIX na kučeravé vlasy ale vôbec nevidím rozdiel medzi týmto a normálnym šampónom...kľudne si tú Niveu kúp ale myslím že to moc veľká zmena nebude...skôr záleží na úprave po umytí...ja používam obyčajný šampón pre lesk vlasov, sprej na kučeravé vlasy od LOREAL a nedávno som si kúpila tužidlo (čo som ja nikdy nepoužívala) tiež od LOREALU...taktiež som pátrala po obchodoch a hľadala som akýkoľvek prípravok na vlnité vlasy ale na našom trhu sa proste nič také nenachádza...aj napriek tomu ti stačí obyčajné tužidlo alebo niečo podobného charakteru...naniesť to na umyté vlasy NEČESAŤ ani keby čo bolo a ani na druhý deň...ani tesne po umytí...len vlasy roztriediť prstami...a potom sa predkloniť a vlasy sušiť fénom tak, že ich budeš stláčať smerom nahor...mne takto vydržia pekne vlnité 3 dni takže žiadny problém :)

Wavy

U mňa najlepšie fugoval Dove-šampón, balzam aj maska. Tužidlo je asi najlepšie čiery Taft.
Ak ale niekto viete, kde sa dá zohnať ten zelený Sunsilk-na kučeravé vlasy, dajte mi vedieť.

sssssasena

noo ja maam velmi kucerave vlasy a staci len si ich umyt aj šamponom na vyrovnanie to je upllne jedno potom presusit uterakom nechat vyschnut a hreben v ziadnom pripade nieje potrebny ja ho ani nemam doma:).a nechat uschnut aspon mne to tak vyhovuje :D

jaja232

noo dosť dávno to bolo...čo ja viem? možno 3 roky dozadu.. som teraz pozerala nivea.com a tam je. Alebo aj sunsilk existoval na kučeravé vlasy, lenže ten už vôbec nevidím, ani na iné typy vlasom. Aj od Pantene majú šampon na kučeravé vlasy, našla som ho: www.pantene.com ten by mohol byť podla mna tiež dobrý..a aj kopu iných výrobkov tam je. Fakt veľký výber. Lenže cez internet to kupiť nemôžem, by som sa nedoplatila..

jaja232

noo dosť dávno to bolo...čo ja viem? možno 3 roky dozadu.. som teraz pozerala nivea.com a tam je. Alebo aj sunsilk existoval na kučeravé vlasy, lenže ten už vôbec nevidím, ani na iné typy vlasom. Aj od Pantene majú šampon na kučeravé vlasy, našla som ho: www.pantene.com ten by mohol byť podla mna tiež dobrý..a aj kopu iných výrobkov tam je. Fakt veľký výber. Lenže cez internet to kupiť nemôžem, by som sa nedoplatila..

vlnka

Pre jaja232, vidis, ja som ani nevedela, ze sa niekedy u nas predaval, ako davno to uz bolo? Mne sa vsak tiez niekedy zda, akoby som videla stale menej vyrobkov na pultoch, povedzme, ze som mala osvedcene a teraz musim hladat nove vyrobky.

vlnka

Dakujem za vsetky vase odpovede. Dakujem vsak, ale hlavne tebe, jaja232. Mas pravdu, mam rovnaky problem. Vsade vidim pripravky na vyrovnanie vlasov, ale ziadny na vlny. Ja praveze si nechcem vyrovnavat vlasy. Chcem, aby sa mi viac vlnili.

jaja232

áno, ten šampon nivea na kučeravé vlasy poznám...On sa dal kedysi normálne kúpiť u nás, ale ho prestali predávať, čo ma strašne mrzí, lebo bol dobrý podľa mňa. Tiež si ale myslím, že na šampńe až tak nezáleží. Napr. ja som doteraz používala nezmývateľný kondicionér od Pantene na kučeravé vlasy, lenže sa minul a už ho zase nikde niet. V žiadnej drogérke ho už nemajú, som sa naň aj pýytala. A ked som sa zaň snažila nájsť nejakú náhradu v obchode tak som nenašla, lebo všetky prípravky sú buď na zničené, poškodené vlasy alebo na vyrovnanie vlasov. Už ma to prestáva baviť :D Drogérie ich už asi ani prípravky na kučeravé vlasy neobjednávajú. Včera som bola v drogérii DM a s hľadala som niečo na kučeravé vlasy no nič som nenašla.. Tužidlá som ale nepozerala, tie nepoužívam..no tužidlo by sa tam asi našlo..

bibba

wies co, sampon moc welky rozdiel nesprawi. ani kondicioner. to cim wlasy zafixujes moze sprawit lepsi efekt. takze kup si nejake tuzidlo, nejaky gel, alebo krem, neoplachowatelny kondicioner urceny na brckawe a wlnite wlasy... malo by to sprawit pekne wlasy.