bezfarebna henna

Príspevok v téme: bezfarebna henna
veroncca

Ahojte mam na vas otazocku...Vzdy som si farbila vlasy chcemickymi farbami a potom som vela citala o henne,tak som si ju dala a chytil mi pekny odtien,ale farba sa mi po nejakych 3 umytiach vymyla...Tak som si vcera nafarbila vlasy normalnou farbou a chytila mi pekne,normalne...Medzitym som si vsak objdenala bezfarebnu hennu a teraz neviem ci si ju mozem dat na hlavu a preco musi byt odstup medzi farbenima a zabalom az 4 tyzdne?Co sa moze stat ked si to dam skor?Po akom case po tom zabale mozem potom nafarbit vlasy chemickou farbou?Dakujem za radu :)

Lucinka33

veroncca, ked si mala taku pastu-gel, asi to bol len preliv a tie obsahuju viac chemie ako henny. A rychlo sa vymyvaju. No ak chces dat tu bezfarebnu na chemicku farbu, tak pockaj aspon mesiac.

mirka 23

Mala si si farbiť hennou. Ja som farbila rok v kuse každý mesiac, tak sa mi to postupne nabalovalo a mala som fakt peknú farbu. teraz nehennujem asi 4 mesiace a ešte sa mi tá henna uplne nevymyla. To znamená, že prvýkrát ti to slabo chytilo, neviem ako dlho si ju nechala pôsobiť, ale je potrebné ju nechať minimalne 3 hodiny, ja nechavam na celú noc, a vtedy nie je šanca aby sa ti henna po 3 umytiach vymyla a pridávam ešte citron.
Hennu daj aspoň po 3 týždňov od chemickeho farbenia a nechaj ju čo najdlhšie na hlave.

saaasha

to aj mna zaujima preco (a ci vobec) musi byt odstup medzi bezfarebnou hennou a farbou. ved bezfarebna je len zabal,nie?

veroncca

pretoze chodim kazdy den behavat a niekedy si aj denne kvoli tomu musim umyvat vlasy.To aby som sa hennou potom farbila kazdy tyzden,lebo sa to naozaj rychlo vymylo...Ale ja som nemala hennu vo forme prsku ale v tube-taka pasta-gel...