Zlatá žila

RNG

Cievy si treba cistit lecitinom, , posilnovat branim vitamionu C s bioflavonoidmi a vitaminu E, tiez vitaminov D-3 a K-2, co presuvaju krehke kalcifikaty z makkych tkaniv do kosti(tj aj z vysrelok ciev). Hemoroidy treba cistit dokladne, papier s dobrym kremom, a s tym nielen vycistit, ale aj vymasirovat.
A nezabudajte na dostatok mikrovlaknin a kvalitne probiotika. to tiez pomaha na hromadu veci , najma na imunitu, ale aj na hemoroidy.

riešiteľ

Najlepšie čo je je FINE6 to neutlmuje príznaky, ale zbavuje. Jedna vec liečiť zlatú žilu mastičkami za 2 eura 10 rokov a potom nadávať, že nič nepomáha. Mal som hemoroidy a tento prípravok ma ich zbavil. Ak ho nebudeš piť, ale natierať na konečník tak sa ich zbavíš.

gabikamal

Keyty nezabúdaj jesť aj veľa vlákniny :)a po každej potrebe si umývať konečník, dobre by bolo ísť aj do lekárne si na to niečo kúpiť, či už tabletky, alebo maste... Sestre pomohol Hemostop na hemoroidy, tak veľa šťastia :)

hanka9

-Pri kakani moc "netlacit"

-pozivat prirodny papier "neparfumovany a mäkky"

-vonkajsie hemeroidy z casu na cas opatrne zatlacit prstom dnu

-pozivat sedacie kupele s dubovym odvarom

-rebricek, hluchavka, natrznik a tiez repik, rumancek, salvia, zihlava

a mnoho dalsich ...

keyty

dobrý večer, mam 18 rokov a už pol roka mam problémy zo zlatou zilou , boli ma a ani sediet nemožem ... zivvoosprávu mam dobrú nejem nic pikantné, mastne a ani sladene ..čo mam robit abo som ich nemala ?

minga

ja mam tiez problem zo zlatou zilou a neviem co mam robit mam 25 rokov a teras asi dva tyzdne co ma boli a nemozem ani sediet chcela by som sa spytat teba anka9999co take mas ze hned to prejde mozes mi napisat na moj emil minga.gaziova@azet.sk budem cakat dakujem vopred ahoj...............

demka

danati ak sa chceš na dlhodobo vyliečit zo zlatej žily,je velmi doležitá pravna životospráva.treba sa dokladne starat vnútorne o seba.myslím tým na črevá,ved celý ten problém sa vyvíja od čriev.velmi účinná je prečistenie čriev.ak si bola u lekára so zlatou žilou,možno ti dal aj nejaké lieky na črevá.
ale to ti nestačí.určite sa potrebuješ vnútorne vyčistit.viem ti odporučit velmi dobrú čistiacu kúru,nie je to lacné,ale ak si pomyslíš ,že nebudeš mat tie bolesti,lebo velmi dobre viem ako to bolí,oplatí sa trochu investovat na zdravie.poriadne si prestuduj stránku www.drnatura.sk ,ja ti to radím z vlastnej skúsenosti,zlatá žila je mojou minulostou,nepočítaj s tým,že to zaberie ihned,treba k tomu trpezlivost.ak by si potrebovala nejaké rady kludne sa na mna obrat.alebo sa dalej poinformuj od ostatnych čitatelov,ktorý mali skúsenosti súvisiace s mojou témou.

danati

lenže k tej akupunkture treba najst aj toho spravneho.bola som už u lekara,ktory mi tú zrazeninu narezal ale prijemne to 2krát nebolo.viem,že správne sa nestravujem,može to byt aj od toho a aj od prechladnutia.