Celulitída- rada

Príspevok v téme: Celulitída- rada
Chester

Ahojte. Moja frajerka sa rozhodla, že začne doma cvičiť na stehná a zadok, aj keď nemá skoro žiadnu celulitídu. Ale viete, spevňovať svalstvo treba, aj keď ako prevencia pred vznikom škaredej pokožky na stehnách a zadku. Celulitídu má možno tak 10 percentnú, aj to len taký náznak (kto v dnešnej dobe nemá aspoň náznaky)a aké cviky, alebo metódy jej poradíte na spevňovanie a vytvarovanie zadočku?

tekvicka

vidim ze tema je uz presunuta zo sexuologie ;)
co poviete na skakanie na svihadle? ja teda zatial s celulitidou viditelne problemy nemam, ale naznaky pri stlaceni pokozky tam su. som stihla a zhadzovat zrovna nepotrebujem, ale nieco na spevnenie by sa zislo tak som si spomenula na svihadlo ze to neni take narocne na vybavu a priestor a bavi ma to. na stehna by to mohlo byt dobre co myslite?

Markus37

cavko, moja priatelka ma tiez hlavne zadocek aj trosku stehna, mne to nevadi, ona sem tam spomenie ze bi mala cvicit atd ale obaja vieme ze na to nema cas a vidrzalo bi jej to asi 2dni, to cvicenie myslim. Ako si napisal kto v dnesnej dobe nema na pokozke trhlinky po rychlom raste ci celulitydu, baby sa uz vivijaju rychlejsie a aj to sposobuje tieto problemy,niekedy treba pokozke trochu pomoct napr. kremovanim, je kopa pripravkov. Na zadok a stehna pokial viem su najlepsie bicykel-korcule pripadne steper, no naj su tie korcule.