dve vysoke skoly zaroven

Ginny22

vie mi niekto povedat, ci je mozne studovat dve vysoke skoly obe v dennej forme, ak ide o tu istu univerzitu len rozdielne fakulty??? dik moc :)

Ginny22

vie mi niekto povedat, ci je mozne studovat dve vysoke skoly obe v dennej forme, ak ide o tu istu univerzitu len rozdielne fakulty??? dik moc :)

mirami

Ze externe studium sa plati bez ohladu na to, ci uz nejaku VS u nas mas alebo nie. Vynimkou su casto nase technicke skoly, ktore aj externe studia ponukaju zadara. V CR sa neplati externe aj ked si cudzinka na mnohych skolach. Co sa tyka obmedzenosti denneho, tak po 26 si musite tusim sami platit zdravotku ale skolne neplatite zatial na dennom vobec.

kajka01

moja kamoska studuje externe zadara..je to jeden z tych mala odborov a skol kde sa neplati takze najdu sa aj take kde nemusis ako externistka platit..

ojka

ja čo mám známe, tak popri práci aj študuju externe a pekne si to musia všetko platiť... tak tomu sa študent v SR pravdepodobne nevyhne...
a denné študium by sa nemalo platit, teda pokial nejde o nejaku "sukromnu" školu s ktorou štát vlastne nemá viac menej nič "dočinenia"

alzbee

Ja mam 33rocneho spoluziaka a neplati za skolu..ale samozrejme iba jednu studuje..a spoluziacka, co studuje dve, tak za to externe studium plati...

ploche.brusk

no ano, ale tych je malo. ale vzhladom na to ze chces studovat dve skoly naraz tak za jednu si platit budes musiet, lebo vzdelanie ti stat plati len na jednej skole. neviem presne ako je to ked chces jednu skolu na SR a druhu v CR, ale malo by to fungovat aj tak