Skusenosti s HAK Gestodette

Príspevok v téme: Skusenosti s HAK Gestodette
odpovedam

Ahojte, damy a slecny :-)

Mate nejake negativne/pozitivne skusenosti s Gestodette? Uzivam tuto hak pravidelne, no mavam pocas menstruacie silne bolesti v podbrusku, ake som nikdy nezazila. Cely den som akoby bez nalady, som na ludi nervozna, nedokazem sa zhlboka nadychnut a bolieva ma hlava.

Moj gynekolog je vsak mesiac v zahranici a chela by som sa preto uzivateliek tejto hak spytat na ich skusenosti. Zazili ste nieco podobne? preslo to alebo nie? Za odpovede dakujem :-)

patty etelka

chcem sa spytat ak som zacala pouzivat gestodette nedavno konkretnejsie uz 10 den od kedy mozem zacat s pohlavnym stykom bez ochrany?? je to velmi dolezite lebo uz sa to stalo bez a neviem co robit

odpovedam

dneska som vzala este len 3. tabletu z balenia...cize este dost chyba do dokoncenia. Nechcem hak vysadit bez rady gynekologa, no taketo reakcie mojho tela na gestodette ma vystrasili. Je to znesitelne, tie bolesti. Ale vykyvy nalad a problemy s nadychom ignorovat nechcem. Nie som si ista, ci su sposobene hak, preto som tuto otazku hodila na forum.

severanka

rôzne názvy, lebo ich vyrábajú rôzne firmy. osobne nemám s logestom skúsenosti, ale mám mnoho známych , ktoré berú túto HAK a nestretla som sa s nejakými podobnými reakciami aké ty popisuješ... koľko ti ostáva do konca balenia ?

odpovedam

Myslim, ze ano. Su to rovnake preparaty. Mas nejake skusenosti s nimi? Je vela zlozenim podobnych hak, az sa niekedy cudujem, preco maju rozne nazvy...:-)