nemenstruujem pol roka

Príspevok v téme: nemenstruujem pol roka
veve23

ahojte, potrebujem poradit, skor nez zajdem za mojou gynekologickou.
mam 17 a menstruaciu od 13 rokov, a nikdy som ju nemala pravidelnu, raz menskala 2 mesiace, potom sa objavila opat po dvoch tyzdnoch, a ked bola vzdy trvala velmi dlho, no nebola bolestiva.
ale teraz uz od februara som nedostala menzes, nehovorim ze mi to nevyhovuje, najma teraz v lete, ale trapi ma, kam sa podela.
predtym som mala 1,5roka problemy s mikozami a zapalmi, svrbenim, zacervenanim, gynekologicka ma liecila vsetkym moznym, ale nakoniec sa trafila a odkedy nemam mykozy, nemam ani menzes, je mozny suvis?
mam ist ku gynekologicke? ta ked ma vidi uz len zalamuje rukami...

jaLENja

ja lieky od bolesti neberiem, iba keď sa to už nedá vydržať, tak algifenové kvapky, ale teraz je to miernejšie, takže ani nemusím tie kvapky.... Ale pijem čaj z alchemilky a dávam si pupalkový olej s vitamínom E. Ešte mi pomáha aj čaj z materinej dúšky, to ma tak upokojí :)

banica

ahojte, no ja mam podobny problem trosku.. Mam sice 21 rokov ale nemala som tento mesiac vobec menstruaciu. Teda uz je to 52 dni od poslednej. Nemam ziadne problemy, tehotna urcite nie som, tak neviem.. Mozno trochu viac stresu a zmena prostredia ale moze to sposobit len to???

1231231

aspon, ze sa tie bolesti troska zmiernili. a co beries na tie bolesti? ake lieky? snad bude lepsie! aj u teba, aj u mna:)

jaLENja

U mňa to tiež začalo bolesťami, až takými do odpadnutia. Teraz mávam síce bolesti, ale nie také ako predtým.

1231231

jaj, tak to ma mrzi. tak ano, v tvojom pripade by to bolo to najlepsie. ale vies ake velke bolesti mavam? obcas je to na nevydrzanie. kazdy mesiac dokola.

jaLENja

Ku gynekológovi chodím každý mesiac, mne ich práveže zastavujú kvôli endometrióze.
Radšej by som ale bola zdravá a dostávala "to" každý mesiac :)

jaLENja

Buďte radi, že tie "krámy" máte :) Ja ich nemám zhruba rok a teda poviem vám, lepšie by som sa cítila, keby som ich mala :(

1231231

odpovedam a ty si z coho mala to 3mesacne vynechanie? aj pre mna je menstruacia utrpenim (bolesti, bolesti, bolesti) a keby som mala 3 mesiace pauzu, bola by som happy:)