***make-up pre mladú pleť***

prco nie???

andrej z kade si ??ked mozem vediet..no podla mna ... ked ma dostupne makeupy ktore su na problematicku plet,od kozmeticiek alebo z lekarne tak nechapem preco by si nemohla aspon zjednotit farebny odtien pleti.. lebo ja by som to potrebovala ked ze mam ruzovkastu :(( taky lahky..

MMMaruska

ja si myslím že ked máš akné najprv ho vylieč, lebo ver mi prekryté akné je rovnako hrozné ako neprekryté len trošku iným spôsobom... Venuj sa leičeniu najprv podla mna.

Ak ti však pomôže pocit že make- up ťa urobí krajšou (hlavne nemaj z toho depky ani nič! ) tak ja odporúčam od Max Factor Miracle Touch. Pôsobí velmi prirodzene a nádherne zjednotí pleť aj ked ja som ho mala len dva razy zo vzorky ale bola som moc spokojná (napriek tomu make up nepoužívam, iba púder- odporúčam sypký púder od GOSH).

Ale myslím že v 16 je škoda "maľovať" sa:) Hoci, ak máš vyrážky od toho že si stále chytáš tvár a podobne, make up je skvelá odvykačka:)

GOOD LUCK:)

swistica

ked s makepom zacianas, skus sa poradit s kozmetickou, poradi ti spravny druh makeupu na tvoju plet aj spravny odtien.

Ja odporucam make up Mary Kay. Ale fajn su aj Max Faktor, Vichy...

jaja:)

ja pouzivam affinitone je celkom fajn ma dobru kryciu schopnost ale sem tam pouzijem aj aknekolor lebo ten aj lieci akne ale ten pouzivam ako konektor nioe make up to by vyzeralo strasne...teraz momentalne plet len prepudrujem lebo make up skodi to je jasne odkedy som ho prestala uzivat plet sami zlepsila...takze skus radsej len aknekolor a len ako konektor a puder