Ako na nadmerné potenie?:O

Príspevok v téme: Ako na nadmerné potenie?:O
77Nika

Ahojte .Potím sa nadmerne a tak by som chcela vedieť či existujú nejaké krémy alebo iné prostriedky na potenie pod pazuchami.Každodenná sprcha je u mna vždy a ak treba tak aj 2x za den.Používam aj dezodoranty ale nič nepomáha.Je to skutočne nepríjemné tie potné kruhy pod pazuchami.Nepomože žiadna rexona.ani adidas nič.len to troška zmierni.Nemožem si kupovať ani sivé tričká ,lebo na tých je to vidno straše.dakujem poradte

bora2

kiki na: ja som zastanca zdravej vyzivy, bioproduktov, ekologickej vyrobe v co najväcsej miere ako sa da a ako to financie dovoluju. nikdy by som si nekupila a neuzivala nieco, o com by som 100%tne vedela, ze to skodi mojmu zdraviu. je pekne hovorit o tom, akymi inymi sposobmi sa da zabranit nadmernemu poteniu, ale tyka sa to aj teba? z tovjich prispevkov vyzera, ze je to nieco velmi jednoduche a prirodzene, preto sa mi nechce verit, ze to zazivas aj ty denno denne. v kazdom rocnom obdobi, kazdu hodinu dna. jej maximalne unavujuce kupovat si veci zohladnujuc potenie. nic farebne, nic s rukavmi, obycajne tricko si mozem zobrat len v tom pripade, ze mam 100%tnu istotu, ze si nan mozem zobrat mikinu alebo sveter, a nebudem ho musiet nikde davat dole. nonstop potenie na chrbte, na nohach a v podpazi. to sa neda. a skutocne si neviem predstavi, ze ak by ste videli niekto na ulici cloveka, z ktoreho kvapka pot, ktory ma vsade na obleceni pokre flaky, a ktory, mozno nie silno, ale urcite aspon trochu zapacha, ze by ste si vedla neho v autobuse v klude sadli, a len si povedali, ze je to prirodzene. a nech mi hovori kto chce co chce, ak by niekto povedal ze by to tak spravil, nikdy mu to nezhltnem! to je obycajny alibizmus. ak by sa driclor predaval v obycajnych obchodoch a kolovali by o nom taketo famy, urcite by som si ho nekupila. ale kedze sa predava v lekarni, a koluju IBA famy, ziadne potvrdene vysletky, ostavam verna dricloru! pretoze to je jediny priprvok ktory skutocne pomaha! a to som vyskusala veci z drogerii, z bio obchodov a aj z lekarni. kym sa neobjavi skutocne potvrdenie ze je skodlivy, dovtedy nan nedam. a len tak pomimo... rakovinotvorny? rakovinu dnes moze dostat kazdy a zo vsetkeho. ci zo stravy, ci z toho, ze sa len prejde po slnku, ci z nezdraveho prostredia..

slniecko:))

je rozdiel potenie, ktore zaziva kazdy z nas a nadmerne potenie.. niektori nevedia pochopit, ze aj ked ma clovek 100% hygienu, pouziva deodoranty, antiperspiranty alebo spreje, aj tak sa spoti.. a to aj dokonca pri tych, ktory su nanajvys prirodne, neobsahuju ziadny hlinik ani nic podobne..
driclor je na nadmerne potenie naozaj super.. denne sa diskutuje ci je alebo nie je rakovinotvrony.. obsahuje hlinik vo vacsom mnozstve, ale ten obsahuju aj mnohe ine produkty.. DODNES NIE JE PREUKAZATELNY NIJAKY VZTAH MEDZI POUZIVANIM DRICLORU A VZNIKU RAKOVINY.. tak isto aj pri ostatnych produktoch, ktore obsahuju hlinik.. hovorili o tom otvrene lekari, cize nehovorim len oreklmanych tahoch a biznise..
ale je to na kazdom z nas.. ten kto chce, nech to pouziva a kto sa boji, nech to nepouziva..
ano, existuje aj operacie, aj pichanie botulotoxinovych injekcii, ktore ale nie su najlacnejsie.. a nyvse, nie su celozivotne.. tento proces sa musi opakovat..
pri nadmernom poteni sa moze hovorit o hyperhidroze.. presurfujte net a popozerajte si stranke, niekde sa docitate aj zaujimave rady, ktore su zalozene na prirodnych preparatoch alebo domacich nizkonakladnych a pomerne ucinnych pomockach..

77nika

ahojte už som to tu raz písala.chcem sa spýtať môže nejako súvisieť žemoja mama sa teiž veľmi potí.ako ja

A ten driclor.skutočneneviemči si ho mám kúpiť:/

kiki na

veve : fakt si myslíš, že niekomu ešte záleží na našom zdraví? driclor sa dobre predáva, veď je to !zázračný postriedok" zabraňujúci niečomu "prirodzenému", tak by ho určite nestiahli....

no a je iné používať driclor na nohy ako pod pazuchu, pod pazuchou sú potné žľazy hlavné, nna nohách a rukách nie...

alzbee

77Nika: ja sa tiez strasne potim...doma sa obleciem a kym idem von (este vlasy si upravujem, na wcko idem) mam uz male fliacky pod pazuchami:-(( ja si davam pod paze tuhy deodorant Nivea, ktory je zaroven aj dezodorant a este sa aj navoniam sprejom...inak som pocula (neviem, ci je to pravda), ze obycajny pot sam o sebe nejak extra velmi nesmrdi. Intenzivne smrdi pot zo stresu...a ci je leto, ci zima, tak mavam aj kropaje potu pod nosom a nohy sa mi velmi potia. Pamatam si, ze v zime, ked som si skusala topanky v obchode, tak ako som ich vyzula, hned boli zvnutra vlhke:(( Ale nemoze to byt aj porucha stitnej zlazy?