solarko po slnku

Príspevok v téme: solarko po slnku
dallila

teraz naopak. kedy sa mozes ist opalovat do solarka po tom ako som sa opalovala na slnku? chcela by som si udrzat opalenie aby som nevybledla tak za aky cas by ste mi odporucili?prosim vynechajte poznamky ako.. preboha to je strasne skodlive-lebo toto ma nezaujima,iba to, po akom case by som mohla navstivct solarium

bibba

a nekombinowat solarium a slnko, neznamena neopalowat sa na slnku aj w solariu w jeden den, ale kratkom obdobi. takze pozor.

bibba

majitelka solarka moze povedat ze jeden den :D ved to by nedavalo zmysel keby ta od solaria odhovarala lebo jej pride o korunky :) jeden den je malo. a ten tyzden sa mi tiez zda malo. nikdy nevies kedy, kde a preco sa ti mozu spravit pigmentove skvrny. to fakt neni sranda. ale ako myslis.

ewinka

ja si myslim, ze kludne po tyzdni mozes chodit raz za tyzden do solarka. neprehanat samozrejme, :) som sa pytala mjitelky solarka, ze ako to je, teraz v lete ked sa slnim na slniecku... vraj staci jeden den mat pauzu a potom mozes... :)

bibba

solarecko ---) uplne bleducky. a tito bledsi ludia maju wyssie riziko ochoriet na rakowinu koze. a uz stym prestante. baby co sa wedia pekne dohneda opalit, a wedia to robit s mierou, ich nestraste s blbostami. asi len zawidite.

solarecko

Jaj dalila, ako keby si to tu nepoznala:) Všetko je individuálne baby, mám známe, ktoré sú tmavé po celý rok, aj kombinujú slnko a solárko a sú stále krásne a niektoré neboli v živote opálené a vyzerajú otrasne, keď na to máš financie a nemáš nejaký kožný problém, tak prečo nie. Btw. Jeden známy mal teraz rakovinu kože a to on v živote nebol pri mori, ani pri vodu nechodí, úplne bledučký..

dallila

pozrite sa.. ja nefajcim ,nepijem, nedrogujem, zdravo sa stravujem, jem betakaroten a vzdy ked tam idem pouzijem pripravky do solarka.... ale "dakujem za radu"

zwedavus

dallila, viem, že to nechceš počuť, ale škoda, že ťa nezaujíma to aké je to škodlivé. potvrdilo sa, že soláriá spôsobujú rakovinu kože, ale čo je najhoršia kombinácia - kombinovať prírodné slnenie a k tomu solárium. mysli troška na svoje zdravie. navyše, vieš čo to musí byť pre tvoju kožu? aby si nedopadla ako niektoré ženy, ktoré už v 40. rokoch majú ochabnutú kožu a to len z tohto dôvodu - časté návštevy solária alebo až prehnané opaľovanie sa, poprípade kombinácia oboch.
čo tak byť menej hnedá, ale zdravá? nie je to lepšie riešenie? ak si chcš udržať opálenie, nechceš používať hydratačné krémy, ktoré majú aj samoopaľovací účinok a koža z nich je krásne hydratovaná + má hnedý nádych? možno nebudeš tak čokoládková ako si praješ, ale aj tak to vyzerá krásne a určite je to zdravšie:)