Co si myslíte, ked má baba nižšieho partnera

darka2

Ja som sa spoznala pracovne s jednym chalanom. Robil nam dialkovo software, tak popri pracovnej komunikacii doslo potom aj mimopracovnej, sme si pisali, vymenili sme si aj foto, a chcel sa velmi stretnut. V ten den mi este napisal, aby som si neobuvala vysoke topanky, myslela som ze vtipne. Ked prisiel na rande, tak bol o hlavu mensi ako ja. U mna tym padom sympatie skončili, kdežto u neho začali narastať.Ze je do mna zalubeny.... atd, ked som sa odmietla druhykrat stretnut napisal mi list plny vyčitiek, ze som mu to mala hned povedat, ale ako to povedat narovinu, si maly???

miruscha

Moc sa mi nepaci, ked je chalan ovela vyssi od baby... Ale co je na tom, ak si rozumeju a lubia sa, mne sa to nemusi pacit, ale im ano. Zivot nie je o tom.

MaryLu

ja patrim medzi tie vyššie baby, a doteraz som mala len vyšších priatelov.. ked som bola mladšia tak som sa nad mladšími ani nezamyšlala, teraz to uz beriem inak.. ale myslim si, ze to vobec nie je podstatne ci je muz vyssi ci nizsi.. dolezitejsie su ine veci.. a laska si predsa nevybera..

zuuzu

Ja mam priatela ale 1 cm nizzieho sme taky rovnaky..ale poviem uprimne najskor som ho koli tomu ani nechcela:)ale teraz je to ok..ved to nie je ani v idiet...a minule som stretla par..ked bol chlap mensi skoro o tristvrte hlavy..ale ved hlavne je ze su stastny:)moj na zor...

dafne

...dakujem vám veľmi pekne za názory :-)))....ja to vôbec neriešim, inač by som s takým chlapom nechodila...len som chcela vedieť čo si o tom myslia iní...

bobrik1

Musim podotknut, ze v poslednej dobe pomerne castejsie vidavam pariky, kde je chlap nizsi ako zena. Dnes to uz nie je nic vynimocne...Prislo mi to ako mile a myslim si ze taketo pariky sa o to viac lubia. Su ochotni tolerovat jeden druheho a to je co povedat, lebo niektori muzi neznesu pri sebe vyssiu zenu a naopak. Nikde som citala, ze iba vyrovnany a sebavedomy chlap znesie po svojom boku vyssiu zenu.
Okrem toho aj moja polovicka je odo mna nizsia :) a beriem to v pohode, dolezita je laska.