Čo všetko urobí chlap/chalan pre sex?

Príspevok v téme: Čo všetko urobí chlap/chalan pre sex?
Kika:)

Je možné, že vám bude tvrdit, že vás miluje, že vás zbožnuje, že je najštastnejší na svete, že počká aj mesiace, aby ste sa sním po čase vyspali?Teraz myslím skvor takých 16-17 ročných chalanov, alebo aj starších...?Sú schopný tak dlho vymáhat sex?Či ked im normálne poviem počkaj, a oni ochotne prikývnu, a dajme tomu čakajú pár mesiacov, Možem si byť istá, že niesú so mnou iba na sex?
Mám isté pochybnosti...Dakujem za príspevky:-P

patrickííí

janek radsej buc ticho ... vime do si setci tak pssst ...

a kika :) tak chlapeci nie su taky ze to potrebuju .. no su .. ale percento je takych ze pockajku kym bude jeho polovicka chciet ..a po prvom by to malo byt pekne a vztah by mal pokracovat v nieo pekne :) ani ja som zatial k sexu prilezitost nemal ako spoznat ho .. ale pockam a urcite to bude pekne .. :)

janekMY33

treba hladat muza nad 30 ale nezarucujem ze aj im pojde o sex to musis tak brat ze je to sucast zivota tak to proste je

Kika:)

Dobre, také reči ja poznám, že ked ta má rád tak počká, je to pekné ked to takto výde, ale dajme tomu, že je skúsenejší(aj ked trošku mladší) a sex má velmi rád(ktorý chalan nie) ja ešte k nemu nemám dáky extra vztah, kedže zatial som sex neobjavila ako vec ktorú by som 100% chcela, a túžila(dfm že ma chápete),predsa chalani sex majú radi a potrebujú...A nechcem aby nám to stroskotalo na tomto

patrickíííí

kika:) hehe aj ja dufam ze nam to dlho vydrzi :) ale je to na dobrej ceste :) tiez nenalieham .. kedy bude ona chciet tak vtedy to pride :)

airiana

tak moj nazor je taktiez,ze je to velmi velmi individualne, mas kadejakych ludi,niekto si pocka,niekto stale nalieha, ja osobne som s priatelom rok a desat mesiacov, absolutne na mna netlaci za co som mu vdacna teda, nechava to na mna, kedy sa rozhodnem vtedy to pride, to ze po mesiaci na teba nenalieha ani nic je normalne, urcite vie pockat aj dlhsie ak ta ma rad :)

Kika:)

Vy traja, dakujem za príspevky, Patrickííí, dfm že vám to s babou dlho vydrží:-)
A Rastiq:
Tvoj názor je divný, ale beriem. A inak kopu baktérií je aj na klučkách vo verejných budovách atd...

Rastiq

Ja vobec nechapem co mate na tom sexe, vsak je to nieco tak hnusne a tolko bakterii tam mam baba a to si tam mam strcit ?!?! no ffffuuuujjj bleee