priatel a hnisava angina

Príspevok v téme: priatel a hnisava angina
Zora111

priatela strasne boli hrdlo uz asi dva dni ma aj zahnisane mandle, horucku nema je totalne proti antibiotikam malokedy byva chory maximalne raz do roka. nechce ist ani za svet ku doktorovi a keby aj ide antibiotika by do seba nedal. je to podla mna nezodpovedne nielen voci jeho zdraviu ale aj ja mavam casto probelmy zo streptokokmi v hrdle aj tam \"dole\" obavam sa ze sa od neho nakazim :( ved som uz zufala z tolkych cikpov co neustale beriem teraz boli ais 3 mesiace pokoj, no uz aj mna zacina boliet hrdlo. smaozrejem ze teraz sa nebozkavame atd, ale aj tak sa bojim ked sa neprelieci. som z toho smutna:(

Peto T

Vysadiť cukor.

Začať s vitamínom C, vyššie dávky, 1000mg 6x denne, najlepšie s jedlom, a veľa piť. Keď som chorý ja, beriem aj 8x viac. Ale treba používať prípravky bez umelých farbív, sladidiel a príchutí. Čím menej prísad, tým lepšie.

Nie je vhodné pri poruchách obličiek, metabolizmu železa a medi a deficite G6PD.

Ďalej, jednorázovú megadávku vitamínu D 50000IU (pozrite kontraindikácie), normálnu dávku zinku (do 50mg denne), selén aspoň 100ug denne, betakarotén (mrkvičku). Kalcium-magnézium dobrý nápad, B-komplex takisto (napríklad Pangamín, ten je aspoň prírodný).

Kloktať.

A samozrejme, pozrite sa aj na rady od RNG, odporúčal viacero prírodných antibiotík, napríklad koloidné striebro, citridal, apod.

Nie som lekár, je to len laická dobrá rada.

narkozka

no ak nechce ist k lekarovi tak to mas blbe...teda ak odmieta atb neskusali ste nieco prirodne? mysli nieco z toho co radi RNG tu na fore....