Dobra kniha

maddie

veľmi pekná je kniha Dom duchov od Isabel Allende, bola aj sfilmovaná.rozpráva skutočný príbeh a odohráva sa v minulosti na pozadí významných historických udalostí. zanechala vo mne hlboký dojem a vždy sa k nej rada vraciam.
a tiež od tejto istej autorky je krásna kniha Paula,tá je zas o jej dcére. krásne napísané

tbl555

Teraz mám rozčítané Na ceste /Kerouac, Kafkove poviedky, Junkie (Feťák)/Burroughs a Tao Te Ching, odporúčam všetky =)

cherryberry

vcera som docitala Farbu citov, krasna kniha, podla ktorej bol natoceny krasny film. Urcite odporucam, je to zo 60. rokov v state Mississipi, ked este cernosi nemali rovnopravne postavenie. Vtipne aj smutne zaroven.

vierka_44

Ahoj ja som si momentalne oblubila Stephana Kinga, ale on ma dost brutalne knihy ak si nahodou videla filmi Nadaneho ziaka alebo Zelenu milu tak to je podla jeho knih. Dobry je tiez Zafon a jeho Tien vetra ale aj Robin Cook ten pise z oblasti medeciny presnejsie sudneho lekarstva autorov je vela len si treba vybrat a skusat co sa ti zapaci vela peknych chvil pri knihe:)

Alternativa

Spickova kniha pre kazdeho, kto rad rozmysla o zivote, jeho zmysle, cieloch je Paulo Coehlo: Alchymista. Knihy tohto spisovatela sa "necitaju", ale "studuju" s ceruzkou v ruke - podciarkujem si krasne a pravdive myslienky.

petrila

No ja v poslednej dobe na citanie vela casu nemam, naposledy som citala tusim Sofiinu volbu.. ale chcela by som sa do niecoho pustit...mame doma od Filana Tam Tam-y, tusim 5 knih,vravis teda ze sa oplati?

mirinda

Veľmi dobrá je kniha Cizoložstvý a myslím že aj pod iným názvom to vyšlo a napísal to tuším McBain..?Neviem už naisto.A jednoznačne sa oplatia knihy borisa filana...vtipné, poučné, výstižné,...Čo poradíš ty???