Ako to beriete, panna v 23 co nato chlapi?

Príspevok v téme: Ako to beriete, panna v 23 co nato chlapi?
sweetyi

Neviem, ale v tejto dobe a hl. v mojom veku, si pripadam divne kedze som este s nikym nespala.
A mozno, ze by som aj spala, ale asi mam aj strach z toho, ze ako to bude chalan brat. Vsak si urcite pomysli, v takom veku uz nieco ma za sebou. Ci ma nevysmeje.
Nehovorim, o tom ze som uplne neskusena to nie. Len proste k "tomu" este nedoslo.

A zistia chalani ci holka s niekym uz pretym spala, ked im to nepovie?
Ako to mam brat, prosim poradte.
Dakujem.

ellyy

vobec sa nemusis hanbit za to ze mas 23 a si panna:-) ja som mala pohlavný styk ked som mala 21 skoro 22, trochu skor ako ty, ale to preto lebo som nasla cloveka s ktorým mi bolo fajn a som s nim doteraz:-) Priatel mal uz predo mnou viacero dievcat no ani jedna nebola panna...myslim, ze ta prva ano, ale ostatne nie a kazda jedna ho podviedla a pohlavny styk sme mali az po roku a pol chodenia:-) okrem toho su muzi ktorym sa vyslovene paci ked je dievca panna lebo oni chcu byt ti prvy ale tiez su chalani co neznasaju panny ale to zalezi od konktretneho cloveka, nerob si z toho tazku hlavu, ze kolko mas rokov osobne poznam aj 30rocne panny..:-)) okrem toho mala by si byt na seba hrda, ze si este panna:-)) podla mna je to pekne:-)

lumpyxxx

caw dievcatko v pohode ked pride ten pravy as a pravy chlapec tak to bude brat ako krasny a najma vzacny dar,kasli na okolie mas to vo svojich rukach.drzim ti palce nech je to co naj a hlavne take ake chces.ktosi pocka ten sa docka.pekny den.

alzbee

Ked sa nato divame z fyziologickeho hladiska, tak zena by mala prist o panenstvo do tej 25ky, pretoze vtedy je aj najvhodnejsi vek na pocatie dietatka...ale ked sa na to divame zo psychickeho hladiska, tak je to na tej zene, kedy bude mat prvy sex.

smutnadeva

nic si z toho nerob, ja som prisla o panenstvo v 25 rokoch. Dovtedy sa nenasiel ten spravny clovek. Tiez som tapala v pochybas, ci som normalna, ale nakoniec to nikto neriesil a vsetko dopadlo dobre ) takze vela zdaru, ved je to len panenstvo, nejde o zivot

freisy

ja mam o rok menej ale tiez som panna. A viem presne ake mas pocity. DO teraz nie lebo jednoducho k tomu nedoslo aj ked si mala vztah a od teraz akoby nie lebo "ako bude ten dotycny reagovat".Je to taky zacarovany kruh...mne z toho vychadza uz len jedno. (nie zeby som to do teraz robila alebo vyhladavala ale od teraz uz urcite ani nemozem) A to ze nejake uzivanie a bozkavanie s chalanom len tak lebo sa mi paci nemoze byt...lebo v takom veku to konci sexom a ked to stopneme tak budeme len p*ndy frigidne a moze sa lahko stat ze ti nas vysmeju...cize ja to uz vidim len cakanie fakt na toho praveho ktory to pochopi popripade sa tomu potesi...si myslim (dufam) ze takemu ktoremu ide o vztah a nie len uzitie si to pochopi a nebude sa tym vobec zaoberat...

f222

asi nic nove nenapisem ako vidim.
ja som z toho hlupym reciam (nasli sa ludia, ktori ma za to vysmiali) neodolal a riesil som to dost nesikovne, ked som mal takmer 26.
niezeby som si za to zaplatil, to nie... ale bolo to cele dost zle po viacerych strankach...
Som sice chalan, a u chlapov sa na to pozera trochu inac, ale aj tak si to vycitam... bola to hlupost.

A ak ti ide o to ci to zisti... no a co ked to zisi, moze byt len rad... Ja osobne by som skor ocenil pannu. Citil by som sa asi pocteny, ze som bol ten prvy :)

nikagold

ked si este panna OK je to len tvoja vec a vobec to neni na smiech (pre normalnych ludi) takze ked si budes hladat chlapa s ktorym o to prides tak to v tej chvili asi bude ten ,,pravy,, len pozor aby bol dostatocne chapavy lebo dnes su vselijaki hajzlici. A ak ti to je uz na obtiaz a mas mat z toho volake komplexy tak sa co najskor pokus najst niekoho kto ta pomiluje, je to krasna vec na tomto svete, tak preco sa o rozkos z nej pripravovat...

babinka

sweetyi

ja som o "to" prišla "až" 23 ročná a vôbec neľutujem, že som s tým toľko otáľala (a to som mala pred tým 3r. vzťah - bez sexu). Proste som to tak cítila a podľa toho som sa riadila. Dnes mám o 7 rokov viac a keby som mohla vrátiť čas, urobila by som všetko tak isto. Nič by som neuponáhľala. Všetko má svoj čas, význam a opodstatnenie.