pediater BB

lenkahv

Ahoj, my chodime k Mudr. Oravcovej na Striebornom namesti, sme s nou spokojni, myslim ze je velmi dobra lekarka, ale sedi v strasnej budove, strme schody, mala predpotopna cakaren, v hroznom stave. Tak teraz rozmyslam pri druhom dietati, ze zmenim. Tiez som z centra a chcela som tam chodit peso, ale s chorym alebo uplakanym dietatom je to od nas dost daleko a nakoniec som chodila vzdy autom, co malo dalsi minus, lebo sa tam da len tazko zaparkovat. Skratka doktorka je fajn, aj sestricka, ale to prostredie vyzaduje aspon z mojej strany zbytocnu namahu.

aknitka

Ja som raz prišla do kontaktu s Dr. Ondrušovou a napriek tomu, že je to navonok sympatická doktorka tak ma sklamala. Keď mal syn 7 mesiacov dostal vysoké horúčky a keďže bol piatok večer tak sme utekali na pohotovosť a náhodou mala službu táto pani doktorka. Malý strašne plakal celú cestu autom a nedal sa utíšiť ani v ambulancii a ona mi dosť podráždene povedala, aby som si nejakým spôsobom utíšila dieťa lebo si nepočujeme vlastného slova a ona ho nemôže vyšetriť. Ja to beriem, že mala pravdu, ale ten spôsob akým mi to povedala... až som sa skoro rozplakala aj ja. Hádam si nemyslela, že sedem mesačné dieťa a ešte k tomu v horúčke ma počúvne keď mu dohovorím. U mňa je detský lekár taký lekár, čo to vie s dieťaťom aj keď plače. A doktorka Ivančíková to teda vie.

yvulienka

My chodíme k MUDr.Ondrušovej,ordinuje taktiež v poliklinike v Sásovej.Od narodenia sa starala o mna a teraz tam chodim s dcerkou.

aknitka

ja som veľmi spokojná s MUDr. Ivančíkovou, ale tá ordinuje v poliklinike v Sásovej. ak máš k dispozícii auto tak to nie je z centra až tak ďaleko.