Ako znicit mole?

Príspevok v téme: Ako znicit mole?
Vinyl

Ja viem,ze tento problem do tohto fora zrejme nepatri,snad jedine ak preto,ze moze vyvolavat psychicke problemy.Teda,kto mi poradi,ako mam odstranit natrvalo z izby mole.Uz som povyhadzoval polku veci,povysaval niekolkokrat,ale napriek tomu sa kazdy vecer stavam svedkom toho,ako znovu zacinaju vyliezat,len neviem odkial.Existuju nejake spraye alebo chemicke pripravky,ktore ked pouzijem v izbe,tak ten odporny lietajuci hmyz,ak sa to hmyzom da vobec nazvat,zabijem?Poradte,please,lebo ma z toho uz asi porazi.

EmaDrobna

Mole šatové nežijú v kuchyni, ale v nevetraných, tmavých miestach so stabilnou teplotou. Ideálne mierne vlhkých. Šaty neničí okrídlená forma, ale larva živiaca sa kreatínom obsiahnutým vo vlne a bavlne. Pozrite si pekný návod a domáce rady na www.topbyvanie.sk

Lulililinka

na mole super zaberaju levandulove vrecuska, ktore mole \"vyzenu\". Okrem toho maju upokojujuce ucinky. Ja som kupila na -odkaz odstránený- a som spokojna.

mv2000

nejako to predtym nezobralo presny link
teda vrecuška si môžete objednať na stránke: www.byvajme.sk
este to pre istotu rozpisem:
www.byvajme.sk lomene levandula

molenastole

levandula je fakt výborná...treba si kúpiť tie sáčky do skríň, prípadne olej a ten z času na čas dať do vonnej lapmy.

jajka001_

ja som ich vydurila levandulovymi vonnymi tycinkami. chodili k nam od susedov. inak tie levandulove vrecuska do skrin.

mola

Urcite pomaha levandula.Mam odskusane.Pytaj si v hociktorej drogerii levandulu proti moliam,to som dala na rozne miesta-do skrin.. a mole vymizli.

AdamKrt

Babka si dava do skriniek bobkovy list, ze je to pomaha.

Niekde som cital, ze model sa velmi riadia pachom a podla toho vyhladavaju potravu. Ked je vsak niekde nejaky silny pach, tak idu prec, lebo ich to dopletie.

Niekto odporucal davat napr. do mysticky - koreniny ako cele susene klinceky, alebo kusy skoricovej kory atd.

renaam

asi treba vyhodit koberec. zvyknu byt v rohoch pod nim. Mozu vsak priletiet aj od susedov. Predovsetkym sa musis zbavit vsetkych starych kabatov a veci poprezarat. drzim palce