Neviem niekoho milovat ...

Príspevok v téme: Neviem niekoho milovat ...
bezradna123

Takze ako zacat .... Sama netusim. .. .
Mam 18 a za sebou ziadny vztah . Iba jeden da sa povedat .... flirt alebo take nieco . No toto sa skoncilo skor ako sa z toho stihol stat vztah . A dovod? Jasne ze JA. Znova som od seba odohnala niekoho kto by ma lubil. A preco vlastne??
Preco vzdy ked o mna niekto prejavi zaujem som schopna vymysliet 100 dovodov na to aby medzi nami radsej nebolo nic.. Pre istotu . Lebo asi viem ze skor ci neskor by sa to medzi nami skoncilo . Ja zrejme NIESOM schopna LUBIT.
A co je to vlastne LUBIT ??? Aky je rozdiel niekoho LUBIT a mat STRASNE RAD?? Kde je ta hranica??
Pripadam si nenormalna tym co tu pisem ... Ved ja by som si mala zivot uzivat mat asi vztah za vztahom tak ako bezne baby v mojom veku . Nepodari sa ? NEvadi bude niekto iny... Preco ja takto neviem rozmyslat .... a radsej nemam nikoho ..Zda sa mi ze rozmyslam ako 100 rocna a nie ako 18 rocna.. Cim sa to vlastne trapim ? Sebou ? Niekym? Laskou ??
Milion otazok ....... Mam v dusi chaos .

a este ... vekovy rozdiel 9 rokov.. je to vela? nie je to vela? co je to vlastne vela?? Preco stale myslim nanho??? Ved aj tak sme od seba daleko a nemozem byt teraz s nim ... Tak preco ?
Zivot je taky zvlastny obcas,....
Tieto vety nemam kam napisat nemam ich komu povedat .... Nikto by ma nechapal . Ked ani ja sa poriadne nechapem ....

Andsis

Ja mám niečo podobné, akurát že už s niekým chodím. Už tomu sú asi dva roky, čo som sa zaľúbila do jedného chlapca. Ten však zo začiatku o mňa ani nezakopol a nech som sa snažila ako som len vládala,nič sa nezmenilo. Keď som sa s tým konečne zmierila, zaľúbil sa on do mňa. Samozrejme najskôr som o tom nevedela a už som si ním ani nelámala hlavu,už má skrátka nezaujímal. Tento rok som k nemu znovu začala niečo cítiť, stále ma k nemu čosi ťahalo,no nebola som si tak úplná istá,či je to tak stále aj z jeho strany. Boli sme veľa spolu, stále sme sa spolu rozprávali,nepatrne sa ma dotýkal,začali sme spolu chodiť častejšie von...no všetko sa to rozpadlo, pretože má už mesiac priateľku. Neviem či som bola proste len naivná alebo čo...ale máme spolu stráviť dva týždne na výlete,na čo som sa neuveriteľne tešila,no teraz... všetko bolo zrazu úplne inak. Keď som si niekoľko dní poplakala,rozhodla som sa ísť ďalej a netrápiť sa kvôli niečomu,čo nemá význam. Tak som prikývla hneď na prvý návrh na vzťah. S tým chlapcom som bola veľmi dobrá kamarátka,dokonca som si vedela predstaviť,že by sme spolu niečo mali,no keď to naozaj prišlo...nebola som si istá,no nechcela som mu nijako ublížiť,tak som sa s ním dala dohromady. Ako tu už bolo niekoľkokrát spomenuté,aj ja si hľadám 1000 dôvod, prečo s ním neísť von, prečo sa mu vyhýbať a prečo s ním nebyť. Áno áno,je to úbohé,ale proste ja ho ľúbiť neviem aj keď ho mám hrozne moc rada.
Pred niekoľkými dňami sa ma chlapec,do ktorého som bola zaľúbená spýtal prečo ho už nemám rada. Tak veľmi som chcela povedať,že preto lebo má frajerku a ja ho strašne ľúbim,no nedokázala by som to ani vysloviť,a dokonca ani neviem či by to bola pravda pretože mám taký pocit že ja jednoducho neviem ľúbiť nikoho. Aj keď po niekom hrozne túžim a zrazu sa to stane skutočné,odcupitám zbabelo preč a hľadám si milión výhovoriek prečo. Neviem,neviem čo mám robiť. Nemôžem sa s tým chlapcom rozísť,pretože ma veľmi ľúbi a aby toho nebolo málo,je to najlepší kamarát chlapca,ktorého pravdepodobne ľúbim, takže je to dosť v riti... prepáčte že si ti takto vylievam srdce,ale nemám to komu povedať. PS: nie som žiadne decko,mám 18

mackani

Ach :/ Ja mám ten istý problém. Mám 17 a za sebou akurát tak 3 dňový vzťah a to tiež ked som mala ešte len 14 rokov. Mám v sebe nejaký blok . Ako píšeš ty, vždy si nájdem 1000 dôvodov prečo NIE. Myslím,že som pekná ( nie namyslená) a všetci sa mi čudujú prečo nikoho nemám. Ako im to vysvetliť? Chalani ma chcú, kopa chalanov, lenže ja nemôžem. Nepoznám význam slova Láska, neviem čo to je. Nikdy som nebola do nikoho zalúbená a nič som také necítila. Max. nejaké platonické pobláznenie. Ale vzťah nijaký. Tiež neviem čo s tým.

greengrey

Mam presne opacny problem hned sa zamilujem a naviazem az chorobne.a potom?trpim...cize asi vam aj zavidim, ze to neviete a ked sa k tomu raz dostanete iste to bude s mierou a nie ako ja..a budete stastne a budete mat svoju hrdost.

anonymka:)

Mám 17. a presne tento istý problém až na to že že chalan je odomňa len o 6 rokov starší... ale ja som si už začala myslieť že som psychicky narušená keď neviem ľúbiť ... ale vďaka tomu to príspevku som si uvedomila že nemám vešať hlavu a že bude dobre ... a viem že v mojom veku nemám myslieť na vzťah .. len mi to chýba keď vidím kamarátky zamilované a šťastné ;)

raso

...ale ze hrozne ma boli uz zo 5-6 dni hrdlo, takze uz okrem selicoho berem aj od dnes penicilin - zabludil som sem pri citani rad ako na zapalene hrdlo a - a precital som si celu temu staru 2 roky...

a vazne by ma zaujimalo ze aky konec (ked teda uz) to malo - ma

livies

presne tak som zmyslala aj ja asi pred 3 rokmi.a tak som si nasla priatela. lubit niekoho je velmi pekne, ked lubi aj on teba. svojho priatela lubim a velmi ale vzdy sa nieco najde a potom to dost boli.nikdy som si nemyslela ze budem plakat kvoli nejakemu chlapcovy.uz som prestala verit na pricna na bielom koni taky neexistuje.

smutnaa :(((

chapem ta. ani ja nie som schopna milovat!!! neviem co mam robit... citim presne to iste co ty a pripadam sama sebe cudna...

CRS

Najdi si chlapca co ti bude vyhovovat snaz sa byt nanho dobra ale nenehaj sa zasa ovladat,a nehaj casom co pride, mat niekhoo Rad - je len tak ze ho napr poznas a beres ho ako kamarata kamaratku,pojem Lubit je nieco viac to je us ako keby si mala priatela a ste spolu,ze spolu nieco mate,a Milovat Milovat sa pouziva vtedy ked ludia spolu ziju jedne pre druheho ked spolu spia,miluju sa :)