farba na vlasy- mliecna cokolada

Príspevok v téme: farba na vlasy- mliecna cokolada
ploche_brusko

uz vazne neviem kde sa mam opytat, kedze v kazdej drogerke na mna pozeraju na blbca.. :) chcela by som si nafarbit vlasy na hnedo, ale nie tmavo ale taku peknu hnedu, aku ma farba mliecna cokolada, len neviem nikde najst taku farbu nieco co by sa tomu podobalo, takze ak by o niecom takom vedeli, tak prosim piste :)

ploche_brusko

ploche brusko...no ja mama take...no co ja viem..take mysacie vlasy:D sivo hnede, neviem ale mala som melir na nich takze tos a tazko kryje, ale kupila som si dnes novu farbu od palette " zlata karamelova" na obrazku pekna hneda a m,ne chytila do cervena trosku.... taky nezvyk mam teraz tmavsie vlasy na ake som zvyknuta, ale v konecnom dosledku som spokojna, lebo uz nemam ziaden melir, iba pekne vlasy jednofarebne :)

severanka123

aj ja som hľadala mliečnu čokoládu:-)) Doporučujem vyskúšať L´oreal 10 minútové farby, neviem presne ako sa volá ten odtieň, môžem sa pozrieť doma, je to ako tmavá blond, ale chytil mi presne ako na obrázku, a to mám hnedé vlasy, no a okrem toho je to veľmi šetrná farba..... a mám veľmi dobré ohlasy okolia:-))

mica4

ahoj, takú zrejme nekúpiš. Akú máš svoju farbu vlasov? ak ju máš tmavo hnedú, tak to doma rozhodne neskúšaj, lebo najskôr treba vlasy odfarbovať a potom nanášať bledšiu farbu. Ak máš vlasy špinavo blond, tak skús si farbu namiešať. Mliečna čokoláda vznikne tak, ak si kúpiš blond farbu, najlepšieodtieň popolavá, lebo ostatné idú do žlta a primiešaš do nej tak ľ cm t tuby kde je farba hnedá. Ak si rozhodnutá a máš špinavo blond vlasy, tak by som skúsila na začiatok namiešať to zo šampónov ale ak máš svoje prirodzené vlasy tmavšie, doma to neskúšaj.