otazka ohladom zmeny HAK

Príspevok v téme: otazka ohladom zmeny HAK
Radka21

Zdravim baby, chcela by som sa nieso spytat. Som objednana v septembri na konzultaciu s gynekologom ohladom zmeny HAK. Predoslu som vysadila, lebo mi bolo zle. Avsak lekar ma taku divnu sestricku, ktora mi povedala, ze ak mi na ten den, kedy mam prist vychadzaju kramy, mam zavolat, ze ma preobjedna na iny den. Je mi to zvlastne, kedze by malo ist len o konzultaciu, cize kramy by vadit nemali. Neskor vsak nebudem moct prist, lebo mi zacina studium v zahranici. Tak sa pytam, ci ste pri zmene HAK museli ist ku gynekologovi vtedy, ked ste menzes nemali, lebo v podstate si pojdem len po recept... alebo ma caka aj nejake vysetrenie????

Radka21

To bude asi divne, ked budem mat menzes, ze? :-/ hoci tak ci tak by ma vysetroval cez konecnik a dala by som si tampon... no ale asi tam nebudem moct ist v en den :-/

xyc

ja som dnes bola u gynekologa ohľadom zmeny antiky. Som myslela, že len dá nový recept. A on, že vyzlečte sa a vyšetril ma. Pritom ma vyšetroval pred troma mesiacmi. No ale som rada, lebo som špinila tak ma aspoň prehliadol, či je všetko ok. takže možno aj teba možno bude chciet aj prehliadnut.

Radka21

no problem je v tom, ze do 3.9. maju dovolenku, 6.9. mam dostat kramy a 9.9. som objednana :-/. Cize ked ma budu chciet preobjednat, tak najskor na januar, lebo dovtedy v SR nebudem.