strach o mimi

Príspevok v téme: strach o mimi
Kristína6

ahojte baby, zeny, maminy :-) ja som taktiez tehotná a som v 14 týzdni. Chcela by som sa spýtat, ze ci je normálne, ze som za celých tých 14 týzdnov vracala len 2x....býva mi zle, ze nemôzem nic jest, ale vracala som fakt len 2x..a niekde som cítala, ze ranné nevolnosti, teda aj zvracanie, je prejavom zdravého tehotenstva...tak som dostala strach, ze ja som pravidelne nevracala, ze ci je vsetko v poriadku....tak teraz naozaj neviem...mám sa bát alebo nie??? dakujem

titi...

Kristína mna ešte to napadlo-v práci som mala jednu tehotnu,ktorá do nekonečna zvracala.Skoro nič nevedela jesť,nepriberala.Už už jej to bolo sľubené že sa dostane do nemocnice ked neprestane.Infuzie jej chceli dať.Konečne prestala a nemusela.Takže sa neboj.

titi...

Ja som tiež len jediný raz zvracala ani to nie ráno ale cez obed.Mám dve deti.Našťastie zdravé.Niekedy som mávala také čudné pocity až do 12-ho týždna,potom skoro nič.Pritom som nebola tak najmladšia na tehotenstvo.Tak že z toho si nerob problém,že si nezvracala.Skôr sa máš tešiť,ked nemáš také nepríjemnosti.

fit

Kristína6,
a to si kde citala, ze prejavom zdraveho tehotenstva je zvracanie??? to mi je fakt novinka! ja som bola tehotna a nikdy mi nebolo zle, ani som nezvracala, no zaroven som mala normalne tehotenstvo, ziadne problemy som nemala ani ja , ani babätko. nebolo to rizikove tehotenstvo, vsetky testy boli ok a rodila som presne na termin.

diamond_23

Moja draha nemas sa vobec precoznepokojovat je tonormalne zenevracias..kazda zenaje ina bud len rada..vobec nijako to nesuvisi sbabom tak bud kludna :)nemas sa coho bat.moja mama takistonevracala ani raz dokoncajej ani zle nebyvalo vooobec nic len sa jej hlava tocila.....

qqqa

a bolesti nemáš v podbrušku žiadne?
inak zvracanie je veľmi individuálne, takže toho sa neznepokojuj
ja som nezvracala ani raz
len veľa jem:-)))) a priberám