každoročne u zubára

Príspevok v téme: každoročne u zubára
ojka

Chodievate pravdelne každý rok na prehliadku k stomatologovi? Ja som bola dnes, a spolu so mnou tam čakali na ňu aj ostatní, ale bol tam jeden mladík, ktorého bolel zub, bol tam ako bolestivý prípad a po ošetrení zaplatil dosť peňazi, lebo nebol na preventívke po minule roky. Tak ako ste na tom vy? Tiež tam zájdete len ked musíte alebo idete aj vo vlastnou zaujme? (:

Peto T

Pred návštevou zubára si dajte vitamín C aspoň 1000mg. Menší stres, a trochu pomôže neutralizovať tie ortuťové výpary, ak bude vŕtať blomby alebo dávať nové.

fialocka

Chodievam pravidelne kazdy rok. Nastastie posledne roky nemam so zubami ziadne problemy, no bojim sa stale rovnako :)

usiko

ja chodim pravidelne na prehliadky kazdy rok a platim za ine osetrenia vela, lebo moj lekar nema zmluvy s poistovnami, takze si to cele zaplatim...lenze je to najlepsi zubar v meste, a aj ked som sa uz prestahovala, tak som u neho zostala, pretoze ani v kosiciach by som takeho nezohnala...pretoze som nezohnala......taze ja sa nestazujem...

ivetkab

No ja neviem,ale na prehliadky chodim pravidelne a platim neskutocne peniaze za ukony,ked nieco potrebujem.Pred dvoma tyzdnami som tiez bola,robili mi 2kazy ktore ma neboleli a dnes idem odpadnut od bolesti,a platila som 45eur.Mozem to reklamovat ako veci.Dakujem

molekul

ja chodim kazdy rok,lebo potom ked dlhsie nejdes mozu byt hrozne kazy a zle sa to osetruje ked ich mas vela.Nehovoriac o tom ze z kazov sa ti do tela dostavaju vselijake nechutne bacily a toxiny.
Male deti chodia dokonca kazdeho pol roka,im to poistovna preplaca,ale to je iny pripad,im zubky rastu a potrebuju castejsie kontrolovat ich vyvin.
A je lepsie raz do roka vydrzat to vrtanie a osetrenie jedneho-dvoch zubov a ko potom po rokoch mat zniceny cely chrup.

MaryLu

nešťastna

ved aj ja mam take skusenosti.. vlastne mna zuby ani nikdy nejak neboleli, zato kazov som mala dost.. tak snažim sa pozitivne myslieť aby ten strach bol mensi :)
drzme si palce :)

AdamKrt

K zubarovi chodim na preventivku kazdy rok pravidelne. Keby bola preventivka kazdeho pol roka, chodil by som tiez, ale to nechcu vraj pre poistovne...

nešťastna

MaryLu
no ja som bola teda dnes a tiež som nemala pocit,že by ma boleli zuby, ale to nič neznamena ;-) Predsa mi tam jeden kaz našiel.

nešťastna

MaryLu
no ja som bola teda dnes a tiež som nemala pocit,že by ma boleli zuby, ale to nič neznamena ;-) Predsa mi tam jeden kaz našiel.