Čo vás zmenilo k lepšiemu?

Príspevok v téme: Čo vás zmenilo k lepšiemu?
Silvuss

Nejaká udalosť, nedajbože choroba, jednoducho kedy ste prehodnotili svoje životné priority. Ake ste mali predtým, aké potom. Formujeme sa celý život.
Ako sa hovorí: Jedeň deň žije človek ako "kráľ", druhý deň by prijal život toho najobyčajnejšieho človeka. To je taká metafora. Nemyslím doslovne ako kráľ:).

Castle

Zmeniť priority? Nepatrím k tejto skupine ludí. Celý život mám rovnaké priority a pochybujem, že by sa to ešte niekedy zmenilo.
No, volakedy som milovala počúvať hudbu, takú z rádia, pop a tak. Ale toto sa teda u mna zmenilo. Som nesmierne vyberavá čo sa týka hudby... ked počujem niektoré piesne, tak vypínam rádio.

jarica21

Väčšinou nejaká závažná situácia v živote nás donúti popremýšľať a prehodnotiť svoje priority, nie samotné knihy

Rea3

Ja som mala roky depresie. Velmi mi pomohla terapia Cesta a knihy a texty od Abraham-Hicks - podla mna to najlepsie pozitivne myslenie, ake existuje. Napr. tu: abrahamhicks.sk

leeerka

silvuss, dakujem velmi pekne, viem, ze je ot u mna len take obdobie a musim si nim prejst, preto aj ked viem, ze nerobim dobre, ze mam milenca, ale tak mam ho .. a ano, zmenila osm sa, ostala som viacej silna po tomto vsetkom a uz ma len tak hocivo nezlomi...

Silvuss

leerka tak sa drž, prečkaj toto obdobie a bude opäť dobre, viem o čom píšem. prešla som tuež neľahkými situáciami.

Shaula a v akom slova zmysle ťa to zmenilo? K lepšiemu, k horšiemu?

ShaulaThalit

zmenilo k lepsiemu? neviem, ci sa to da tak nazvat, ale urcite som sa z casti zmenila, ked som sa sa ocitla niekde "medzi" zivotom a niecim co je potom... niektore veci zmenila choroba...ale najviac ma zmenili udalosti, ktore prisli necakane...rychle a necakane spady..

leeerka

silvuss, tak nezabudnem, len musim preknat toto obdobie a ako vravim, teraz mi staci to co mam a potrebuem si od vztahu oddychnut, preto mam iba milenca, ktory mi vyhovuje a hlavne ho poznam dlho ako kamarata a je nam takto super ... ano prvy prispevk asi posobil dost zle, aj sama som si ho potom precitala, ale teraz chcem robit veci, ktore som nerobila, uzivat si zivot, slobodu a tak dalej.. a samozrejme nie som blba a zodjpovednost mam .... a nerobim zase hluposti ..

Silvuss

leeerka tak to je trošku ine kafe. ten prvý príspevok bol taký arogantnejší. chápem ťa. chceš byť len konečne šťastná, ale nezabudni aj dávať, lebo nie všetci sú ako tvoj bývalý:).

leeerka

silvuss, ja to zoberem z opacneho konca, mala som vztah, do ktoreho som vkladala vsetko, uz nas vsetci videli spolu ako byvame, mame rodinu a blabla a zrazu z nicoho nic prisiel koneic.. ukoncil to on.. padla som na dno uplne dno, len som plakala a bola v depkach, ale dostala som sa z toho az teraz .. kaslem na neho, a k ludom som ina, som opatrnejsia a pravdupovediac nebavim sa len tak s hocikym .. mozno sebecke, ale co uz..moj momentalny postoj, asi kvoli tomu vsetkemu co sa stalo... teraz? no nasla som si milenca a som spokojna ..a preco to nevyuzit? ved zijem iba raz a teraz mi to takto vyhovuje..takze tazim zo vsetkeho z coho len mozem