*kliestiky na formovanie rias*

Natusik

Ahoj, ja som si kupila kliestika asi pred dvoma mesiacmi a prvy tyzden som nadavala, ze mi to riasy vobec nenatoci, ale nemala som len ten spravny " postup " ako nato...Skus ich podrzat dlhsie ako 2-3 sekundy, ja ich v pohode necham aj takych 20, pritlacim-uvolnim-pritlacim-uvolnim...a takto:)...a uz nenadavam:)...lebo krasne vytocia riasy:)

Ivušš:)

Tiež ich používam už dosť dlhý čas a s mihalnicami sa mi nič nestalo:)..aby boli čo najdlhšie pekne vytočené najprv nahrejte klieštiky fénom:)..ale nesmú byť horúce,iba teplé!Potom by sa vám mohli mihalnice poškodiť ;)

eMmka226

dakujem za komentare:)...len mne sa nezda az taka zmena ked pouzijem kliestiky,som myslela,ze budu viac vytocenejsie..ale mozno som nenasla este ten spravny styl:)...ja si to zacvaknem pri korienkoch a chvilku necham a dam dole,a takto to urobim dvakrat,trikrat...

lena25

ja klistiky pouzivam roky rokuce a je to super vec. no ja ich nevytacam ako klieštiky tak postupne, ale len pri koriankoch, no niekolko krat. a mam ich pekne a nevyzeraju ako zlomene. a tiez nenamalovane. a pouzivam 2x normalnu spiralu. vodeodolnu len v lete aj to sa radsej nenamalujem lebo ta vodeodolna ide tazko dole aj ked pouzivam odlicovace na vodeodolnu spiralu. ale kazdy si najde to svoje co mu vyhovuje. :)

klieštiky

takže ja to robím takto: zacvikni klieštiky čo najbližšie ku korienkom - podrž cca 2 sec., potom posuň troška vyššie - zase zacvikni cca na 2 sec., a potom ešte raz ešte trošku vyššie - akoby si ich posunula vždy o kúsok vyššie po dĺžke mihalníc - nezostanú potom akoby zlomené v polke, ale budú mať pekný oblý vytočený tvar. Ak by sa ti to vytočenie nepozdávalo tak ich jednoducho vyrovnaj prstami a skús opäť. Dávaj pozor keď budeš mať zacviknuté mihalnice aby si nepotiahla klieštikmi - dosť to bolí a raz-dva môžeš prísť o kopu mihalníc..A vytáčaj ich nenamaľované.

Lucianka87

Uff, link sa nezobrazil spravne, ale tak video najdes ak si na stranke videojug vyhladas "how to curl your eyelashes" - sice je to v anglictine, ale tak je lepsie vidiet ako stokrat pocut, no nie ;)

Lucianka87

Ahoj, ja ich sice nepouzivam, ale na internete som uz videla zopar navodov ako na to - skus pohladat nejake videa na youtube alebo videojug (Toto je link na jeden z nich: www.videojug.com
ale na nete ich je ovela viac - ale vacsinou su v anglictine)

neskusena

Baby, ja som si nedavno kupila kliestiky, pouzila som ich este len zopar krat, ale neviem prist na ten spravny system :( Mohli by ste opisat ako too robite? Kam sa mam pozerat hore ci dole? Lebo ked si ich vytocim, tak sice mam krasne vytocene mihalnice, ale nie od korienkov, ale asi az tak od polovice. Zboku to vyzera akoby boli zalomene..Kde robim chybu?

klieštiky

používam ich už niekolko rokov dennodenne a mihalnice mám stále rovnaké.Neviem si už bez nich predstaviť makeup:) neuveriteľne to rozjasní oko také pekne vytočené mihalnice..Tá gumička tam práveže musí byť inak by sa ti mohli poškodiť mihalnice.Inak ja používam len vodoodolnú špiru - tá ich pekne zafixuje, aby sa nevyrovnali, pretože keď som to skúšala s normálnou tak sa mi potom všelijako poohýbali...Ale treba vyskúšať - uvidíš čo ti sadne:)