euba-externe studium

Príspevok v téme: euba-externe studium
exx

prosim vas, nastupujem teraz do prveho rocnika na fhi na externe studium, len neviem ako tobezi, na uzapise nam nepovedali nic dokopy...tak prosim tych ktori tam chodia,alebo chodili ze ako to bezi na externom, vyucuje sa len v sobotu, alebo aj cez ine dni? rozvrh este nezverejnili,ale co som kukala tento semester co bol tak vyucovanie bolo kazdu sobotu, je to naozaj tak?lebo vela ludi mi hovorilo niektori aj co boli na euba ze sice na nete je zverejneny rozvrh ale ze nechodia kazdy vikend...a este by som chcela vediet,ako to na tych prednaskach chodi, robite si poznamky,alebo ako? lebo ja som nebola zvyknuta pocuvat a z toho si robit koncept,chodi sa tam aj s notebookmi ze si to tam pisu studenti alebo nejake diktafony alebo co?budem rada ak mi odpoviete,aj popripade aki su tam profaci a tak...diky moc:)

ojka

no dobre (:tak mi napíš mail, ak ti to nevadí a ja sa ti hned teraz ešte ozvem, lebo o 2 hodinky odchadzam do BA,a neviem či budem pri PC potom (:

exx

ja som z oravy a do ba to mam nejakych 250 km takze dost a to cestovanie ma zabija uz teraz:D a nemohli by sme si vymenit mail alebo fcb? aj ked budem tie knihy chciet aby sme to neriesili takto na verejnosti:D

ojka

ja som od Bytče, z takej dedinky, takže v pohode, ked budeš niečo potrebovať, tak sa kludne ozvy, ak to bude v mojich silach rada pomožem .Ty odkial dochadzaš?

exx

tiez som pocula ze v tomto zimnom semstri to je viac gymnazialna matika a potom v letnom na urovni obchodnej.tak bola by som rada keby si bola ochotna mi pomôct teraz na zaciatku ked neviem ani co a ako, jasne ze po case za zabehnem, len ja bratislavu nepoznam poriadne, viem sa dostat tak do skoly a nazad:D a ty si odkial ak smiem vediet?:)

ojka

to áno, potom neskôr su všeliake matiky medzi volitelnými predmetmi, ale taku klasicku matiku ktoru si musiš preskakať je len v prvom ročníku v oboch semestroch, ale tá v letnom semestri je ovela lahšia (: takže neboj .... no čo sa týka teorie z obchodnej, tak veru aj ta sa človeku zišla, ja som si kopu vecí pamatala, čo som bola dosť prekvapená (: a čo sa týka toho intraku, keby bolo už najhošie tak by som ti už aj ja pomohla, niekedy ostavam v BA aj na víkend, tak by som ti to mohla vybaviť,alebo spýtať sa že čo a ako by sa dalo robiť, keby si chcela niekde na tom intraku izbu na jednu noc, uvidíme (:

exx

no ja ratam s tym ze asi ma vsetko nebude bavit:D ale tak to by bolo asi vsade, a ozaj potom v dalsich rokoch je tiez ale matika nie? ako volitelne predmety myslim ze to je poistna alebo financna....a teoria ktora bola na obchodnej ti tiez v niecom pomohla? no som aj ja zvedava ze co mi napisu, ale ak sa to nebude dako dat na ekonomickej a stym platenim vopred to uz vôbec neviem ako by somrobila kedze ja v piatky budem chodit do ba az okolo tej 16-17 podla spojov alebo podla intraku sa potom zase zariadim ak tam bude nejaka podmienka, alebo ak nie mam znamu na komenskeho a ze u nich to nie je problem s tymto byvanim cez vikendy tak uz pôjdem aj tam ak nic ine sa nebude dat

ojka

jáj, to si bola ty? (:aj som si myslela (: no však potom daj teda vedieť, čo ti odpísali (: ja som tiež neoblubovala nejak matematiku, ale podla mna ak budeš mať niekoho aj pomimo, kto by ti sem tam pomohol, tak problémy určite nebudu (: a čo sa tyka toho učotvníctva, tak tí čo boli z OA tak tí mali obrovsku vyhodu... jednoducho už mali upevnené zaklady, tak im šlo všetko rychlejšie, jednoduchšia aboli v pohode (: Tí čo boli napr. z gymnazia, tak poväčšíne boli z toho zufalí, lebo im to až tak dobre nešlo... (: takže budeš to zvladať, neboj, len treba sem tam preskakať aj veci, ktoré človeka až tak nebavia... (:

exx

a este k tomu intraku, akurat tam idem napisat tak som zvedava co napisu, tento vikend este nebudem potrebovat ubytko ale potom tie dalsie hej tak dufam ze sa mi to bude dat nejako vyriesit s tym ubytovanim:)