ja to beriem ako ano, ona ako nie...:(

Príspevok v téme: ja to beriem ako ano, ona ako nie...:(
adriana1234

pred casom ma znasilnil jeden chalan. proste pohlavny styk. ale moja velmi blizka kamaratka ma stale berie ako ze som panna. a stale to vytahuje. a aj pred niktorymi ludmi povedala ze kedy uz prides o pannenstvo. a ja som jej vzdy na to povedala ze ale ja uz panna niesom, a ona ze to sa nepocita. a ty ludia potom vobec nevedia o com to hovorime. a ja nechcem kazdemu hovorit ze som prisla o pannenstvo tak ze ma niekto znasilnil. mam je uz fakt nieco povedat? a ako moze vobec povedat nieco take ze "to sa nepocita"...ved to je ten najhorsi sposob ako o to prist..

:-Pbebe

ja si myslim ze je to dost na hlavu rozoberat medzi ludmi ci si alebi niesi panna a ako si o to prisla...je to tvoje sukromie a s tym sa chvastaju mozno len ludia co si musia nieco dokazovat. Jednoznacne vyhladaj pomoc psychologa...a ked je taka kamoska ako si ju nacrtla necudovala by som sa keby to vytarala kade komu...no neviem ty musis vediet komu verit ...je pekne sa s tym podelit ale nikdy nevies komu mozes verit za to by som skor sa zdoverila rodine, ci lekarke... ale nikdy nie kamoskam...jedine mozno dlhorocnej co sme si spolu nieco v zivote presli...je mi to luto co sa ti stalo a drzim palce aby ti lekar aspon kusok pomohol...

modra

Predovsetkym je trapne rozoberat tvoje panenstvo ci nepanenstvo pred "ludmi". Co keby si poziadala kamaratku, aby sa proste k tomuto nevyjadrovala v spolocnosti? To by bolo najrozumnejsie. Kazdy mame svoje "nieco", co do reci nepatri. Nie si povinna nikomu nic vysvetlovat a tak sa k tomu aj postav medzi kamaratmi.

Jaaj

Ty si blázníva neskina. Však keď sú dobré kamarátky a rozujemú si a nevyužíva ju, tak neni dôvod meniť kamrátku. Vymieňať si môžeš cukríky. Odporúčim ti vyhladať psychológa. Laické rady ti môžu ublížiť.

Jaaj

Príliš si to bereš ! To sa nepočíta ! To ti povie každý a čo čakáš, že keď si prišla o panenstvo, že ťa žiadny nebude chcieť, alebo, že ťa nechá keď mu to povieš ? Vôbec to tak neni a viem to, lebo som chlap. Čo chceš aby to každému hovorila kam prídeš, že ťa znásilnili, tak ťa budú považovať za šibnutú.

neskina

Vymen kamaratku. Drz sa.
Kedy uz o to prides - pride mi chore takto sa "pretekat" a navyse ak toto o tebe vie, je chora dvojnasobne. Na mozog.