sedím v budove, kde sa nedajú otvoriť okná a firma nám nepúšťa vzduch-šetrí

Príspevok v téme: sedím v budove, kde sa nedajú otvoriť okná a firma nám nepúšťa vzduch-šetrí
kamoska

Čo sa s tým dá robiť? Pracujeme v administratívnej budove, kde nemáme žiadne okná , ktoré by sa dali otvoriť. Zamestnávateľ nám oznámil, že keďže je kríza, tak bude šetriť a pokiaľ v budove nebude vyššia teplota ako 28 stupňov tak nám klímu nepustia. Lenže on nám nepúšťa žiaden vzduch....keď sa sťažujeme, že je tam nedýchateľný vzduch a možno už aj obsah kyslíka je na nízkych úrovniach, tak nám povedia nech sa prispôsobíme alebo dáme výpoved. Poradí niekto ?

kamoska

No len či tam niekto prijíma aj anonymné podnety, lebo podpísať sa pod takúto sťažnosť je v súčasnej dobe - všetko sa zvaľuje na krízu - ako dať výpoveď :-) inak nejaká kontrola u nás bola ale riešili osvetlenie, výšku monitorov, podložky pod nohy, teplotu vzduchu a počet baktérii vo vzduchu.Keď sme im povedali, že aby zmerali obsah kyslíka, tak vraj na to nemajú prístroje, lebo merať takú samozrejmú vec ich nikdy nenapadlo.

juwe

...v ziadnom pripade to nenechajte tak,tuto predomnou uz napisali,kam sa treba obratit..takze nevahat...robite to pre seba:-)

babenka1

AdamKrt: áno presne, s tou hygienou máš pravdu, treba sa obrátiť aj na Regionálny úrad verejného zdravotníctva, aj oni riešia takéto sťažnosti.

AdamKrt

Tak tak. Ked sa nieco stane, niekto omdlie, ci bude z toho nejaky zdravotny problem, je mozne zazalovat zamestnavatela.